Skip to main content

Ohjaaja / lähihoitaja

KARPALOKODIT - VÄLITTÄMISEN KULTTUURIA

Karpalokodit ylläpitävät kehitysvammaisten tehostettua palveluasumista Koivurannan ja Kotipirtin palvelutaloilla. Yksikkömme ovat pieniä ja kodinomaisia, joissa keskeisiä arvoja ovat välittäminen ja yhteisöllisyys.

Etsimme ohjaajaa kolmivuorotyöhön, jolle työ on positiivinen haaste. Tarjoamme sinulle vakituista työtä, kilpailukykyistä palkkaa ja useita arvokkaita etuja.

TEHTÄVÄNKUVAUS

Ohjaajan työhön kuuluu asukkaiden päivittäisessä elämässä ohjaaminen ja avustaminen esimerkiksi hygieniahoidosta ulkoiluun ja asioiden hoitoon. Työmme on asukkaiden oman näköisen elämän mahdollistaminen. Palvelutaloilla on oma keittäjä ja siistijä, joten ohjaajan työn keskiössä ovat asukkaat.

Ohjaajalta odotamme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta, kuten lähihoitaja. Ohjaajaksi voi myös hakea sosiaaliohjaaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai kuntoutuksen ohjaaja.

Eduksi katsotaan voimassa olevat lääkeluvat ja ensiapukoulutus, hygieniapassi sekä aiempi kokemus vammaispalveluista.

Pääset tutustumaan toimintaamme ja työntekijöidemme kokemuksiin TE-live lähetyksen kautta osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/ezu-l8vgL sekä nettisivuillamme osoitteessa www.karpalokodit.fi

MITÄ TARJOAMME

  • Sitoutumispalkkio 1800 € / toteutunut 6 kk jakso, nyt etu voimassa 31.12.2023 saakka, uusille työntekijöille 12 kk.
  • Palkka on vähintään 2276,07 tai 2472,20 EUR koulutuksesta riippuen
  • Tarjoamme työntekijöille kuntosalin käyttöedun Karstulan Kunnon Salilla
  • Smartum kulttuuri- ja liikuntasaldoa 100€ / vuosi
  • Hierontaetu 20€ / kerta / 5 kertaa / vuosi
  • Aamupuuro

Lisäksi tarjolla on ASUNTOETU vuodeksi (58 m² kerrostalo kaksio 2013 v. sauna/parveke).

Edun saaminen edellyttää työssä oloa 0–6 kk edusta riippuen. Asuntoetu on vain yhdelle ja voimassa työsuhteen aikana.

Ohjaajan palkka lähihoitajankoulutuksella on G20, opisto tai amk- koulutuksella G21. Kokemuslisien 0- ja 5-vuotta kohdalla maksetaan resurssivajelisää siten, että palkka on vähintään 2276,07 tai 2472,20 koulutuksesta riippuen. Palkkaus pohjautuu yksityisen palvelualan TES:iin.

YMPÄRISTÖ

Karpalokotien yksiköt sijaitsevat Karstulan keskustan välittömässä läheisyydessä, kaupat ja kirjasto, terveyskeskus, apteekki ym. palvelut kävelyetäisyydellä. Ulkoilu- ja asiointi mahdollisuudet asukkaiden kanssa hyvät.

Karstula on aktiivinen pieni kunta, jossa on toimivat palvelut sekä hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Kesällä voit esimerkiksi uida, veneillä sekä maastopyöräillä keskustan tuntumassa. Talvella on erinomaiset hiihtoladut ja jäähalli, sekä mahdollisuus sisäliikuntaharrastuksille. Karstula on myös ihanteellinen paikka asua esimerkiksi koiran kanssa. Etäisyydet Karstulasta; Jyväskylä 100 km, Seinäjoki 116 km, Kokkola 150 km, Alavus 95 km.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja antaa arkisin klo 9–15 toiminnanjohtaja Airi Hokkanen 044 4596621 tai palveluvastaava Jenni Antinaho 044 5320555. Jos et tavoita meitä, laita soittopyyntö viestillä, niin otamme yhteyttä.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse Karstulantie 5, 43500 Karstula. Hakuaika päättyy 14.6.2023. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja / lähihoitaja

43500 Karstula
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti