Skip to main content

Ohjaaja / Lähihoitaja

YRITYKSEN ESITTELY

Karpalokodit ylläpitävät kehitysvammaisten tehostettua palveluasumista Koivurannan ja Kotipirtin palvelutaloilla. Yksikkömme ovat pieniä ja kodinomaisia, jossa välittäminen ja yhteisöllisyys ovat arvoissa.

Etsimme ohjaajaa kolmivuorotyöhön, jolle työ on positiivinen haaste. Tarjoamme sinulle vakituista työtä, kilpailukykyistä palkkaa ja USEITA ARVOKKAITA ETUJA.

TEHTÄVÄNKUVAUS JA EDELLYTYKSET HAKIJALTA

Ohjaajan työhön kuuluu asukkaiden päivittäisessä elämässä ohjaaminen ja avustaminen alkaen hygieniahoidosta ulkoiluun ja asioidenhoitoon. Työmme on mahdollistaa asukkaiden elää oman näköistä elämää. Palvelutaloilla on oma keittäjä ja siistijä, joten ohjaajien työn keskiössä on asukkaat.

Ohjaajalta odotamme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta, lähihoitaja. Ohjaajaksi voi myös hakea sosiaaliohjaaja, sairaanhoitaja, sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja.

Lisäksi edellytämme hakijalta tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Eduksi katsotaan voimassa olevat lääkeluvat ja ensiapukoulutus, hygieniapassi sekä aiempi kokemus vammaispalveluista. Tarvittaessa säätiö järjestää koulutukset.

Pääset tutustumaan toimintamme ja siihen mitä työkaverit odottavat sinulta osoitteessa:  

TE-live-lähetyksen avulla:  https://te-live.fi/lahetykset/ezu-l8vgL

Voit tutustua palveluihimme myös osoitteessa www.karpalokodit.fi

MITÄ TARJOAMME HAKIJALLE

  • Sitoutumispalkkion 1800 € / toteutunut 6 kk jakso, nyt etu voimassa 31.12.2023 saakka. Uusille työntekijöille vähintään 12 kk.
  • Tarjoamme työntekijöille kuntosalin käyttöedun KunnonSalilla
  • Smartum kultuuri- ja liikuntasaldoa 100€/vuosi
  • Hierontaetu 20€/kerta/5 kertaa/vuosi
  • Aamupuuron

Lisäksi on tarjolla yhdelle ASUNTOETU vuodeksi tai asuntoedun kompensaation.

Eduissa edellyttää työssä oloa 0-6 kk, riippuen edusta. Asuntoetu voimassa vain työsuhteen aikana.

Ohjaajan palkka lähihoitajankoulutuksella on G20, opisto tai amk- koulutuksella G 21. Kokemuslisien 0 ja 5- vuotta kohdalla maksetaan resurssivajelisää niin että palkka on vähintään 1.9.2023 alkaen 2391,89 tai 2561,20 koulutuksesta riippuen.

YMPÄRISTÖ

Karpalokotien yksiköt sijaitsevat Karstulan keskustan välittömässä läheisyydessä, kaupat ja kirjasto, terveyskeskus, apteekki ym. palvelut kävelyetäisyydellä. Ulkoilu- ja asiointi mahdollisuudet asukkaiden kanssa hyvät.

Karstula on aktiivinen pieni kunta, jossa on toimivat palvelut. Hyvät liikunta- ja kulttuuri harrastus mahdollisuudet. Kesällä voit uida, veneillä, maastopyöräillä keskustan tuntumassa. Talvella on erinomaiset hiihtoladut ja jäähalli, sekä mahdollisuus sisäliikunta harrastuksia. Ihanteellinen paikka asua esim. koiran kanssa. Etäisyydet Karstulasta; Jyväskylä 100 km. Seinäjoki 116 km. Kokkola 150 km. Alavus 95 km.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 toiminnanjohtaja Airi Hokkanen 044 4596621 tai palveluvastaava Jenni Antinaho  044 5320555. Jos et tavoita meitä, laita soittopyyntö viestillä, niin otamme yhteyttä.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse Karstulantie 5, 43500 Karstula. Hakuaika päättyy 6.10.2023. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti