Skip to main content

Ohjaaja (lähihoitaja), keikkatyö, Tukena Kultakangas, Kankaanpää

TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI!

 

Haemme ohjaajia (lähihoitajia) sijaisuuksiin Tukena Kultakankaalle Kankaanpäähän

 

Ohjaajana tuet, ohjaat ja autat asiakkaita arjessa kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, asioinnissa, sosiaalisissa suhteissa ja vapaa-ajantoiminnoissa. Teet yhteistyötä asiakkaiden, läheisten ja verkostojen kanssa.

 

Tukena Kultakangas tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Kultakankaalla tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Meillä työ on monipuolista, merkityksellistä ja palkitsevaa. Tärkein tavoitteemme on asiakkaidemme hyvä ja yksilöllinen elämä, jossa tarpeet ja toiveet huomioidaan. Kultakankaalla kanssasi työskentelee kymmenen sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Käy kurkistamassa arkeemme: Instagram: tukenakultakangas

 

Mitä tarjoamme sinulle?

-       Työpaikan, jossa voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi.

-       Savuttoman työpaikan

-      Katso videolta, miksi sinun kannattaa tulla mukaan joukkoomme hyvän elämän mahdollistajaksi (kesto 1,4 min): https://www.youtube.com/watch?v=T7_fA8jHgNU

 

Mitä odotamme sinulta?

-       Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto.

-       Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin.

-       Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

-       Halua olla mukana asiakkaidemme hyvässä elämässä.

-       Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluasennetta.

 

Lisäksi arvostamme

-       Sosiaali- ja terveysalan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta.

-       Voimassa olevaa EA-kurssin suoritusta ja hygieniapassia.

Tukena on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme monipuolisia Hyvä elämä® -palveluita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitseville ihmisille ja heidän läheisilleen. Yhteiskunnallisena yrityksenä meillä keskiössä on asiakkaan hyvä elämä - päätavoitteena ei ole tehdä voittoa. Menestyminen on meille sitä, että asiakkaidemme hyvä elämä toteutuu. Yksikön johtaja työskentelee yksikössä - hän tukee ja auttaa sinua onnistumaan. Henkilöstömme hyvinvointi on meille erittäin tärkeä asia. Tule mukaan yli 600 tukenalaisen tyytyväiseen joukkoon - meillä voit tehdä työsi hyvin.

 

Lisätietoa meistä:

www.tukena.fi

Facebook: KVPS Tukena Oy

Instagram: kvpstukenaoy

Työpaikan tiedot

Yhteystiedot: Palveluyksikön johtaja Anna Sippola, puh. 0406431976 (arkisin klo 9 - 15), [email protected]

Työpaikan osoite: Kelankaari 6, 38700 Kankaanpää

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Työkokemus: 0- 1 vuotta

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)

Työn kesto: 1-5 pvä

KVPS Tukena vaikuttavuus

KVPS Tukena synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja ihmissuhteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

KVPS Tukena synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for KVPS Tukena

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KVPS Tukena Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja (lähihoitaja), keikkatyö, Tukena Kultakangas, Kankaanpää

Kankaanpää
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti