Skip to main content

Ohjaaja, Myyrmäen toimintakeskus

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen toimintakeskus

Solkikuja 8 b, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 18.10.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Hei, oletko kiinnostunut työskentelemään vammaisten työ- ja päivätoiminnassa?

Haemme vammaistyöntekijää vakituiseen työsuhteen Myyrmäen toimintakeskukseen. Voit olla jo pidemmän aikaa alalla työskennellyt, tai tämä voi olla ensimmäinen kokemuksesi vammaistyön monipuolisista mahdollisuuksista. Olet tervetullut innovatiiviseen työyhteisöömme, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön. Voit hyödyntää omaa osaamistasi ja luovuuttasi. Perehdytämme ja opastamme sinut työhösi. Arvostamme avointa, kehittämismyönteistä ja joustavaa työotetta.

Myyrmäen toimintakeskus kuuluu vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan kokonaisuuteen. Järjestämme monipuolista päiväaikaista toimintaa aikuisille vammaispalveluiden asiakkaillemme arkisin kello 7-17 välillä.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi sekä kehittäminen yhdessä asiakkaiden, työyhteisön ja verkostojen kanssa, asiakkaan osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavalla työotteella. Käytämme Apotti asiakastietojärjestelmää. Laadimme asiakkaiden kanssa yksilölliset ja tavoitteelliset päivätoiminnan toteuttamissuunnitelmat sekä IMO-suunnitelmat. Jatkuva palvelun tavoitteiden arviointi ja kirjaaminen ovat osa päivittäistä arkeamme. Toivomme sinulta tiimityötaitoja, mutta myös itsenäistä päätöksentekokykyä sekä asiakkaiden vastuuohjaajana toimimista. Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös muita, erikseen sovittuja työtehtäviä ja vastuualueita.

Toiminnassa korostuvat asiakkaiden osallisuus, itsemääräämisoikeus ja vastavuoroinen kohtaamiskulttuuri. Ohjaajan tehtäviin kuuluu päivittäin ryhmämuotoisen toiminnan ohjaus. Työssä tarvitaan kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä kykyä toimia asiakkaiden erityistarpeiden mukaisesti.

Haastattelemme jo rekrytoinnin aikana, joten haethan pian. 

Tervetuloa meille töihin!

Voit tutustua meihin Facebookissa.

Muita Vantaan kaupungin työ- ja päivätoiminnan facebook linkkejä:

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. 

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue lisää VAKEsta ja valmistelusta hyvinvointialueen väliaikaisilta nettisivuilta osoitteesta hyvinvointialuevake.vantaa.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!  #vakehyva #hyvantekijät


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Työsuhteen kestosta ja koulutustaustasta riippuen lääkelupien suorittaminen hyväksyttävästi.

Luemme eduksi: Kokemuksen kirjaamisesta ja vammaistyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

työ-ja päivätoiminnan esimies
Oikarinen Tarja
050-3145013
tarja.h.oikarinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Toiminnanohjaaja
Maiju Tuominen
040-593 9261
Tavoitettavissa klo 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 17.10.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Myyrmäen toimintakeskus

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Samankaltaisia työpaikkoja

Droppe – One-stop shop for all your wholesale
Helsinki
Eezy Oyj
Tampere
Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti