Skip to main content

Ohjaaja, Olarinluoman palvelukeskus

Haemme ohjaajia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ammattitaitoiseen joukkoomme Olarinluoman palvelukeskukseen, joka tarjoaa tilapäismajoitusta, tuettua asumista ja tehostettua palveluasumista espoolaisille päihde- ja mielenterveysasiakkaille!

Olarinluoman Palvelukeskus toimii Asunto ensin -periaatteella, eli yksiköiden asiakkaat ja asukkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön.

Työ on monipuolista, suunnitelmallista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden ja asukkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Työ sisältää asukkaiden ohjaamista arjen hallinnassa, verkostotyötä eri toimijoiden kanssa sekä palveluohjausta, sisältäen tuki- ja virastoasiat. Työtä tehdään työparin kanssa ja tukiasunnoilla ajoittain yksin.

Pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme kehittää palveluja yhdessä heidän kanssaan Espoo-tarinan mukaisesti. Panostamme hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä kahteen viikkoon. Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuaikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Olarinluoman palvelukeskus, Luomanportti 9 -11, 02200 Espoo
Työaika: Keikkatyö, sopimuksen mukaan
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme huumorintajuista, oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä asennetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Taija Vitikainen, p. 040 636 8281.
Työpaikan osoite: Luomanportti 9 - 11, 02200 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2277,01 €/kk
Työ alkaa: 3.10.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: alle 11 pv
Haku päättyy: 05.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1472-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11632556

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja, Olarinluoman palvelukeskus

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti