Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Hoitaja sijaisuuteen, Koti Hyryn Hoiva

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa? 

Haemme nyt Koti Hyryn Hoivaan lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa sijaisuuteen. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Koti Hyryn Hoiva työpaikkana

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Hyryn Hoiva sijaitsee Hyrynsalmella ja tarjoaa asumis- ja hoivapalveluita aikuisille kehitysvammaisille. Yksikössä on yhteinen olohuone, jossa jokainen saa oleskella ja osallistua yhteisiin toimintatuokioihin. Lisäksi tilava keittiö, jossa asukkaat saavat osallistua ruoanlaittoon, leipomiseen sekä kodin keittiötöihin. Odotamme innolla uutta vahvistustamme, ja toivottavasti viihdyt rempseässä ja huumorintajuisessa työyhteisössä!

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Työssäsi ohjaajana vastuullesi kuuluu asukkaidemme päivittäisen elämän tukeminen, ohjaus- ja hoitotyö heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Osana kokonaisvaltaista hoitoa vastaat lääkehoidon asianmukaisesta hallinnasta ja tuet asukkaitamme vuorovaikutustilanteissa eri menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi vastuullasi on ulkoilun järjestäminen, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus, sekä asukkaiden avustaminen muissa arkipäivän askareissa, kuten kaupassa käynnissä. Kuuntelet herkällä korvalla asukkaidemme tarpeita ja toiveita, ja pyrit tarjoamaan heille mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja osallistua omannäköiseensä arkeen. 

  Työpäiväsi hoiva-avustajana meillä

  Hoiva-avustajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoito- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työpäiväsi koostuu avustavista tehtävistä keittiössä, pyykkihuollossa sekä asukkaiden hoitotyössä. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

  Sijaisuus ajoittuu 15.7.2024 - 30.9.2024 välille. Työsuhde voi halutessasi olla kokoaikainen tai osa-aikainen ja työ on 2 tai 3-vuorotyötä. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Tehtävässä edellytämme

   • lähihoitajan tutkintoa, hoiva-avustajan koulutusta tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
   • voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
   • B1-tason suomen kielen taitoa
   • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen vammaistyöstä ja vammaistyöhön suuntautumisen opinnoissa 

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

     Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Raija Kemppainen, p. 050 449 3434 [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

     Tutustu Koti Hyryn Hoivan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Hoitaja sijaisuuteen, Koti Hyryn Hoiva

     89400 Hyrynsalmi
     Määräaikainen ja projektityö
     Ei työkokemusta
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 18.07.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti