Skip to main content

Ohjaajia keikkatöihin, Koti Omenapuu

Hei mielenterveystyöstä kiinnostunut lähihoitaja! Etsitkö vaihtelua nykyiseen työhösi, lisäansioita satunnaisen keikkatyön kautta?

Haemme nyt Koti Omenapuuhun ohjaajia keikkatöihin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Omenapuu tarjoaa lämminhenkistä ja yksilöllistä asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Meillä Omenapuussa on tällä hetkellä 44 asukaspaikkaa kahdessa pienkerrostalossa Meri-Porissa aivan luonnonhelmassa. Työotteemme on kuntouttava ja asukaslähtöinen. Meidän työyhteisössä vallitsee avoin ja lämmin tunnelma sekä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_omenapuu.

Työpäiväsi keikkatyöntekijänä meillä

Ohjaajana työpäivääsi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen sekä ohjaus arjen toimintoihin kuntouttavalla ja asukaslähtöisellä työotteella niin kodissa kuin sen ulkopuolellakin.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.  Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa tehtävästä työstä.

 • Työ on 3-vuorotyötä ja aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  Keikkalaisena saat ottaa juuri niin monta vuoroa tarjotuista vuoroista kun sinulle itsellesi sopii!

  Palkan maksamme kahdesti kuukaudessa.

  Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tukenasi toimii lämminhenkinen tiimi sekä esihenkilö.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille keikkatyöntekijäksi?

  Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt löytyvät tehtävään.

  Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Satu Kalliokoski, p. 050 468 9896, [email protected].

  Olisi ilo kohdata sinut!

  Tutustu Koti Omenapuun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Ohjaajia keikkatöihin, Koti Omenapuu

  Pori
  Osa-aikainen ja tuntityö
  Ei työkokemusta
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 27.11.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti