Skip to main content

Ohjaajia kesätöihin, Koti Rantaniemi

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Rantaniemeen ohjaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Alkuun vähän meistä. Koti Rantaniemi tarjoaa monipuolisia asumispalveluita nuorille aikuisille kehitysvammaisille Reisjärvellä. Koti sijaitsee aivan Reisjärven rannalla ja maaseutumaisessa pihapiirissä on sekä mielekästä tekemistä että olemisen rauhaa. Rantaniemessä on yhdeksän asuntoa enemmän hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville sekä rivitalo, jossa on kymmenen yksiötä itsenäisempään asumiseen.

"Meillä pääset touhumaan asukkaidemme kanssa vaikka mitä kivaa mm. kuuntelemaan joulumusiikkia jo marraskuussa! Tiimissämme jokainen mokaa silloin tällöin, mutta tuemme ja kunnioitamme toisiamme." - Tuula, Rantaniemen tiimivastaava 

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Ohjaajana pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä, hoitotyön lisäksi. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden. Työpäivän aikana pääset myös oleilemaan ja ulkoilemaan asukkaiden kanssa sekä auttamaan muissa arjen asioinneissa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sote-alan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen ja suoritetun hygieniapassin. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Työ on 2-vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, p. 046 920 2791, [email protected]i

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Rantaniemen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Ohjaajia kesätöihin, Koti Rantaniemi

    85900 Reisjärvi
    Määräaikainen ja projektityö
    Ei työkokemusta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.04.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti