Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaajia kesätöihin, Koti Sypressi

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Sypressiin ohjaajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Koti Sypressi sijaitsee Raisiossa ja tarjoaa asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea arjessaan. Päätalossa on tarjolla 15 asiakkaalle asumispalvelua tehostettuun palveluasumiseen. Pihapiirissä sijaitsee rivitalo, jossa tarjotaan yhteisöllistä asumista viidelle asiakkaalle. Tavoitteena on mahdollisimman itsenäinen elämänhallinta ja työtä teemme kuntouttavalla työotteella.

"Tuleva tiimisi on aivan ihana ja uudet tyypit otetaan avoimin mielin vastaan. Joustamme tiimissämme molemmin puolin ja varmistamme, että kaikki tulevat kuulluksi. Meillä pääset vaikuttamaan työaikoihin ja työnkuvaan." - Laura, Sypressin yksikönpäällikkö

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_sypressi.
Tutustu meihin lisää kotisivuillamme.
 

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Toimenkuvaasi kuuluu asukkaan hyvinvoinnin ja kuntoutumisen tukeminen. Asukkaita tuetaan ja ohjataan tekemään itsenäisiä päätöksiä ja hoitamaan omia asioitaan. Työtehtäviäsi ovat mm. asiakkaiden ohjaus, lääkehoito, osallistaminen, asukkaiden voinnin seuranta, verkostotyöskentely ja asiakkaiden tukeminen arjen askareissa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, suoritettu lääkehoidon koulutus, ajokortti. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Työ on 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
  • Mikäli olet kiinnostunut keikkailemaan kesälomakauden ulkopuolella, niin ilmoitathan tämän hakemuksessasi. 

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Laura Kostian, p. 050 356 3848, [email protected] (tavoitettavissa arkisin 9-15).

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Sypressin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Ohjaajia kesätöihin, Koti Sypressi

    21200 Raisio
    Määräaikainen ja projektityö
    Ei työkokemusta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.04.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti