Skip to main content

Ohjaajia, Koti Vuokatti

Avaamme Vuokatin upeisiin maisemiin uuden kehitysvammaisten asumispalveluyksikön Koti Vuokatin maaliskuussa 2024.

Haemme nyt Koti Vuokattiin kehitysmyönteisiä ohjaajia rakentamaan itselleen omannäköistä työpaikkaa. Lue alta lisää ja hae helposti.

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Vuokatissa on 16 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa ja 6 asuntoa kevyempää tukea tarvitseville. Kaikkea toimintaamme tulee ohjaamaan asukkaitamme arvostava ja osallistava työote. Koti sijaitsee upeissa Vuokatin maisemissa, rauhallisella omakotialueella luonnon ääressä.

 "Haen tiimiini työntekijöitä jotka haluavat olla osa välittävää, kannustavaa ja iloista työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Minusta sinä saat kannustavan, helposti lähestyttävän esihenkilön. Mikäli ihana työ kehitysvammaisten parissa ja lyhyt matka Vuokatin rinteeseen kutkuttaa, laita hakemusta tulemaan!" - Irene, Vuokatin yksikönpäällikkö

  Työpäiväsi ohjaajana meillä

  Ohjaajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoitotyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Yksikössämme on lisäksesi tukityöntekijä, ohjaajia, tiimivastaava-sairaanhoitaja sekä ihana yksikönpäällikkö Irene. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Näemme etuna aikaisemman kokemuksen kehitysvammaistyön parista.

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Työsuhde alkaa 19.2.2024 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Uuden yksikön myötä sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa uuden tiimin rakentamiseen ja yksikön toiminnan kehittämiseen. Järjestämme henkilöstölle yhteisiä perehdytyspäiviä ja työhyvinvointipäivän, jossa tiimiläisesi, esihenkilösi sekä Esperin toimintatavat tulevat sinulle tutuksi.

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. vammaisalan
    ammattitutkinto).

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 31.1. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Irene Rautiainen, p. 0400 501 227, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Koti Vuokatin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Ohjaajia, Koti Vuokatti

     88600 Sotkamo
     Vakituinen
     Ei työkokemusta
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 27.11.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti