Skip to main content

Ohjelmistokehittäjä

Sovelluskehittäjät on oululainen sovelluskehitykseen ja konsultointiin erikoistunut ohjelmistotalo, joka tarjoaa sovelluskehitys- ja asiantuntijapalveluita ensisijaisesti asiakkaan omaa liiketoimintaa tukeviin tuotekehityshankkeisiin. Palveluihimme kuuluvat myös AI-pohjaiset ratkaisut ja tuotteet sekä mobiilikäyttöiset logistiikan sovellukset. Asiakaslupauksemme on ”osaamme sen mitä lupaamme”. Sovelluskehittäjiin kuuluu kolme yritystä: Deveteam Oy, Isoft.ai Oy sekä Identoi Oy. Lue meistä lisää http://sovelluskehittajat.fi

Haemme nyt Sovelluskehittäjien ammattilaisjoukkoon lisää

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (2 HENKILÖÄ)

asiakkaidemme selainpohjaisten järjestelmien kehitykseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Haemme tekijöitä ensisijaisesti kokoaikaiseen työsuhteeseen, mutta myös esim. 80 % työaika voi olla mahdollista toteuttaa. Työntekopaikka on joustavasti joko Sovelluskehittäjien toimisto, etätyöt tai asiakkaan toiveesta asiakkaan tilat. Myös työntekoajankohta on joustava ja työt voi suorittaa omien aikataulujen mukaan.

Haemme joukkoomme kehittäjiä, joilla on osaamista moderneista ohjelmistokehitysteknologioista (esim. React, Angular). Emme halua rajata teknologioita liian tarkasti, sillä asiakkaillamme on tarjolla monenlaisia projekteja. Voit olla joko Full-Stack, Front-End tai Back-End kehittäjä, etsimme jokaiselle juuri hänen osaamiselleen sopivan projektin.

Tarjoamme osaamiseen perustuvan palkkauksen ja käytössämme on lounas-, liikunta-, kulttuuri- sekä polkupyöräetu ja laajennettu työterveyshuolto. Projektimme ovat pitkäkestoisia ja työntekijä pääsee keskittymään yhteen asiakkaaseen kerralla.

Tämä rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Nordrec Henkilöstöpalvelujen kanssa. Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, ole yhteydessä Helen Vesikiin 040 167 8094. Tehtävään voi hakea joustavasti joko soittamalla tai lähettämällä hakemuksen Nordrecin nettisivujen http://nordrec.likeit.fi/apply/5019868, LinkedIn EasyApplyn tai sähköpostin [email protected] kautta viimeistään 31.05.2023.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti