Skip to main content

Ohjelmistokehittäjiä yksityisen sektorin hankkeisiin

Haemme nyt kokeneita ohjelmistokehittäjiä mielenkiintoisiin ja vaativiin yksityisen sektorin hankkeisiin.

twoday on tutkitusti yksi Suomen parhaista ohjelmistoalan työpaikoista. Kehitämme yksityisen sektorin asiakkaille tulevaisuuden ratkaisuja moderneilla teknologioilla ja työkaluilla. Olemme luoneet uusia innovatiivisia tapoja asioida ja digitalisoineet manuaaliprosesseja menestyksekkäästi.

Tällä hetkellä kehitämme yksityisen sektorin asiakkaillemme esimerkiksi logistiikka- ja taloushallinnon palveluita, terveydenhuollon tietojärjestelmiä, kuluttaja- ja yrityskäyttäjien mobiilisovelluksia sekä yleensäkin elämää ja asiointia helpottavia sähköisiä palveluja. Projektimme ovat erittäin monipuolisia ja niissä pääsee kehittämään osaamistaan sekä ratkomaan asiakkaan ongelmia.

Tehtävän vastuualueet: 

Etsimme senioriosaajia ohjelmistoprojekteihin, joissa käytetään moderneja teknologioita kuten pilvipalvelualustoja (Azure, AWS, Google Cloud) tai hyödynnetään pitkän linjan osaamista esimerkiksi SQL-tietokannoista sekä Java-teknologioista kuten Spring Boot. Kehitysprosesseissamme toimimme ketterästi ja hyödynnämme moderneja devops-työkaluja kuten Docker tai Kubernetes.

Mitä odotamme Sinulta:

Sinulla on jo vähintään 5-10 vuoden kokemus ohjelmoijana ja olet ollut kehittämässä tietojärjestelmiä asiakasprojekteissa. Ideaalitilanteessa olet kehittänyt sekä front- että backendiä, mutta meille sopii, jos sinulla on kokemusta vain toisesta. Sinulla on kyky nähdä kokonaisuuksia, suunnitella työkohteita kokonaisratkaisun löytämiseksi ja ohjata tarvittaessa tiimin juniorijäsenten toimintaa. Kommunikoit selkeästi suomen kielellä.

Rekrytointiprosessimme on seuraavanlainen:

  1. Hae paikkaa heti.

  2. Me soitamme sinulle ja juttelemme tarkemmin tehtävästä. Jos olemme yhdessä sitä mieltä, että meidän kannattaa jatkaa, varaamme ajan online-tapaamiseen.

  3. Pidämme online-tapaamisen yhdessä teknisen asiantuntijamme sekä esihenkilön kanssa.

  4. Teet soveltuvuusarvioinnin.

  5. Puramme soveltuvuusarvioinnin yhdessä liiketoimintajohtajamme kanssa.

  6. Teemme työtarjouksen ja lähetämme sen sinulle.

  7. Aloitat meillä kattavalla perehdytyksellä ja pääset kehittämään parempaa yhteiskuntaa.

Millaista on twodaylla?

Meillä pääset mukaan suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ICT-projekteihin. Työskentelet merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla, joka tavalla!

Miksi twodaylle töihin?

  • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki

  • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut - luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri

  • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät

  • Kokemusta isoista suomalaisista softaprojekteista

  • Tuki ammattitaidon kehittämiseen

  • Työskentely modernien teknologioiden parissa


Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjelmistokehittäjiä yksityisen sektorin hankkeisiin

Helsinki
Lappeenranta
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti