Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjelmistotestaaja (etätyömahdollisuudella)

Haemme nyt kotimaiselle ammattiliittojen ja työttömyyskassojen parissa toimivalle asiakkaallemme Futuniolle ohjelmistotestauksen ammattilaista!

Työtehtävät

Ohjelmistotestaajana Futuniolla työskentelet ammattiliitoille suunnatun aSuite-järjestelmän end-to-end testauksen parissa. Työsi on pääosin manuaalitestausta, virheraporttien kirjoittamista sekä kommunikointia projektipäälliköiden ja kehittäjien kanssa. Mikäli sinulla on kokemusta automaatiotestauksesta tai kiinnostusta kehittyä sen saralla pääset myös pureutumaan automaatiotestauksen saloihin. Jatkossa teet siis myös testitapauksia automaatiolla ja testiautomaation ylläpitoa.

Tässä tehtävässä pääset tekemän testauksia itsenäisesti ja ottamaan vastuuta omista vastuualueistasi. Ympärilläsi työskentelee myös testaus- ja kehitystiimi, joilta saat tukea ja apua jokaisessa käänteessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Futunion toimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla Gate8 Business Parkissa, joka sijaitsee Kehä-III:n varrella vastapäätä Jumboa, mutta myös etätyöskentely muualta käsin Suomesta onnistuu.

Mitä sinulta toivotaan?

  • Vähintään muutaman vuoden kokemus ohjelmistotestauksesta.
  • Intohimoa laadunvarmistusta kohtaan ja innokkuutta tehdä myös automaatiotestausta.
  • Tuntemusta ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä.
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi web-käyttöliittymän testaus ja tietokantaosaaminen nähdään etuna.

Mitä Futunio tarjoaa sinulle?

Mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista testaustiimiä ja kehittää omaa ammattitaitoasi automaatiotestauksen osalta!

Futuniolla tehdään töitä ketterillä menetelmillä ja työssään he arvostavat laatua. Tulevassa tiimissäsi on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista ja pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Pääset toiminaan matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin.  

Futuniolla on kattavat työsuhde-edut (liikunta, lounas, puhelin, työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ergonomiapalvelut jne.) ja etätyö on osa heidän työkulttuuriansa. He uskovat siihen, että työ tuotetaan parhaiten siellä, missä viihdyt parhaiten, joten voit työskennellä Vantaan toimistolla tai muuallakin Suomessa. Lisäksi työn ja vapaa-ajan tasapainoa pidetään tärkeänä, minkä takia Futunio tarjoaa kaikille työntekijöilleen työajalla käytettävän viikoittaisen liikuntatunnin. 

Lisätiedot 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon tai jaa LinkedIn profiilisi palkkatoiveen kera. Huomioithan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Kysymyksiisi vastaa Futunion rekrytointikumppani Janette Andersson Poolialta ([email protected], p. 020 7290 839). 

HUOM! tämä tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, joten lähetäthän hakemuksesi suomeksi.

Futunio 

FUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista. 

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi sekä www.totalspecificsolutions.com

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjelmistotestaaja (etätyömahdollisuudella)

Keski-Suomi
Kymenlaakso
Pirkanmaa
Satakunta
Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 20.02.2023

Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti