Skip to main content

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri

Haluamme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Palveluillamme haluamme vahvistaa asukkaiden kykyä edistää ja ylläpitää omaa terveyttä. Haluatko sinä olla siinä mukana?

Haemme Espoon kaupungin oikomishoidon tiimiin oikomishoidon erikoishammaslääkäriä vakinaiseen tehtävään 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Espoon oikomishoidon tiimiin kuuluu reilut 40 alan ammattilaista, joista seitsemän on oikomishoidon erikoishammaslääkäriä. Oikominen on keskitetty Espoossa kahteen hoitolaan. Palvelussuhteen alkaessa toimipisteenä on Leppävaaran hammashoitola. Vuoden 2024 aikana oikomishoidon tavoitteena on muuttaa Tapiolan terveysasemalle, jossa toimii myös Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen suun erityisosaamisen yksikkö

Tehtävään kuuluu kliinisen työn lisäksi myös konsultointia ja ohjausta sekä mahdollisuus olla mukana kehittämässä oikomishoidon prosesseja. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön ja ajanmukaisten työvälineiden lisäksi palkkauksen kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan ja ison talon henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Suun terveydenhuolto, Konstaapelinkatu 2
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoishammaslääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä mm. digitaalisten toimintatapojen osalta.

Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä ja vastuullista työotetta sekä hyvää palveluasennetta. Nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vs. vastaava hammaslääkäri Anna-Kaisa Lindholm, puh. 046 877 3052, [email protected]
Työpaikan osoite: Konstaapelinkatu 2, 02650 ESPOO
Palkkaus: LS:n mukainen
Työ alkaa: 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1649-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11707892

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti