Skip to main content

Omavalmentaja

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelut

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.03.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2024


Hakusessa innostunut omavalmentaja Aikuisten (yli 30 v.) omatoimisen työnhaun tiimiinjossa kohdataan ja ohjataan kevyemmän palvelutarpeen asiakkaita. Tehtävänäsi on asiakkaiden yksilöllinen kohtaaminen, palveluntarvearvio, sekä oikea-aikaisten palveluohjausten tekeminen ja asiakkaiden työttömyysturvan selvittäminen.

Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelut ovat osa valtakunnallista työllisyyden kuntakokeilua, jossa kunnat vastaavat työllistymisen edistämisestä.

Omavalmentajana tehtäväsi on tukea asiakasta työllistymään. Työkalunasi on työllistymissuunnitelma, jonka laadit yhdessä asiakkaan kanssa ja jonka avulla etsitte asiakkaalle yksilöllisiä ratkaisuja työllistymisen tueksi, asiakkaan lähtökohdat ja palvelutarpeen huomioiden. Hyödynnät ratkaisuissa julkisia työvoimapalveluita ja kaupungin verkostoja sekä palveluita. Neuvot työttömyysturvaan liittyvissä asioissa ja huolehdit asiakkaiden työttömyysturvalausunnoista. Kuntakokeiluissa kehitämme toimintaa jatkuvasti ja myös tässä tehtävässä pääset mukaan toiminnan kehittämiseen.

Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen.

Tarjoamme mahdollisuuden olla toteuttamassa ja kehittämässä paikallisia toimintatapoja työllistymiseen ja työttömyyden hoitoon. Tehtävä tarjoaa haasteita, jatkuvaa oppimista sekä mahdollisuuden itse vaikuttaa työn sisältöön. Vastavuoroisesti odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kehittävää ja tavoitteellista työotetta sekä avointa ja positiivista asennetta. Sinua odottaa ammattitaitoiset ja huumorintajuiset kollegat sekä kattava perehdytys.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2024 asti kuntakokeilun keston vuoksi.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Laajan ja monipuolisen kokemuksen työllisyydenhoidon palveluista •Kokemuksen asiakasvastaanottotyöstä ja asiakaslähtöisen palveluotteen •Kiinnostuksen ja motivaation työllisyyden edistämiseen •Työllistymistä edistävien palvelujen tuntemuksen •asiakastietojärjestelmien osaaminen •Monipuolisen kielitaidon •Arvostamme aiempaa työnvälitys- ja rekrytointikokemusta, esiintymiskykyä, kehittämisorientoitunutta työotetta sekä hyviä organisointitaitoja •Odotamme myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tilannetajua, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä tiimityöskentelytaitoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2593,49 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. 

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Liukuva työaika, mahdollisuus osittaiseen etäilyyn.


Yhteystiedot:

Palveluesihenkilö

Böckerman Heidi

0438266921

[email protected]


Tavoitettavissa Soittele aamupäivisin klo: 9-10.00 välillä.

Tehtävä sijoittuu omatoimiseen tiimiin, jossa esihenkilönä Jani Hietala p. +358 50 477 8588

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 14.02.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Omavalmentaja

Vantaa
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 14.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti