Skip to main content

Haemme asiaakkaallemme ompelijaa pesulaan.

Oletko ammattitaitoinen ompelija ja kykenet myös fyysiseen työhön?

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka tarjoaa pesulapalveluita sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Pesulassa on käytössä nykyaikaiset koneet, asiansa osaava henkilöstö sekä ekologiset pesumenetelmät. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä työyhteisöä. 

Työnkuva muodostuu pääasiassa korjausompelusta sekä muista pesulan työtehtävistä. Hakijalta toivomme reipasta ja ripeää työotetta sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme myös aiemman kokemuksen tekstiilihuoltoalan tehtävistä. 

Työaika on arkisin klo 8.00-15:30. Kyseessä on kokoaikatyö, 37,5 h/vko.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn kesto on alkuun 6 kuukautta, minkä jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan työntekijäksi.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta tai ole suoraan yhteydessä Katiin, 050 511 0479, [email protected].

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ompelija pesulaan

Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Seinäjoki
Eezy Henkilöstöpalvelut
Vantaa
Barona Teollisuus
Kokkola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Satakunta
Satakunta
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti