Skip to main content

Haemme asiakkaallemme ompelijaa pesulaan.

Oletko taitava ompelija ja kykenet myös fyysiseen työhön?

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka tarjoaa pesulapalveluita sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Pesulassa on käytössä nykyaikaiset koneet, asiansa osaava henkilöstö sekä ekologiset pesumenetelmät. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä työyhteisöä. 

Työnkuva muodostuu pääasiassa korjausompelusta sekä muista pesulan työtehtävistä. Hakijalta toivomme reipasta ja ripeää työotetta sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme myös aiemman kokemuksen tekstiilihuoltoalan tehtävistä. 

Työaika on arkisin klo 8.00-17:30 välillä. Kyseessä on kokoaikatyö, 37,5 h/vko.

Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisella työsuhteella Amikon kautta, minkä jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta tai ole suoraan yhteydessä Katiin, 050 511 0479, [email protected].

Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ompelija pesulaan

Pori
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti