Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ompelija, Vormu Oy Rauma

Missiomme jo vuodesta 1984, on ollut valmistaa Uniquu-vuodevaatteita Suomessa, joiden elinkaarihinta jää mahdollisimman edulliseksi ostajalleen.
Yrityksemme arvoja ovat KIERTOTALOUS, VASTUULLISUUS, KOTIMAISUUS, LAATU JA TURVALLISUUS!
Näitä arvoja noudattaen, säästämme luonnonvaroja valmistamalla tuotteita, jotka on tehty vastuullisesti kestämään. Yksi tärkeimmistä arvoistamme onkin luonto ja halu säästää sitä jälkipolvillemme. Lue lisää meistä www.vormu.fi

Haemme asiakkaallemme Vormu Oy:lle Raumalle vuodevaatevalmistukseen ammattitaitoista OMPELIJAA

Työ sisältää vuodevaatteiden ompelua  sekä muita ompelimon työtehtäviä. Toivomme, että sinulta löytyisi aikaisempaa kokemusta teollisesta ompelutyöstä mutta huomioimme työnhaussa myös harrasteompelijat.Toivomme hyvää suomenkielen hallintaa.Haemme motivoitunutta ja reippaan työasenteen omaavaa tekijää. Työ on hyvinkin fyysistä. Työn kuvaan kuuluu myös tuotteiden pakkausta sekä myymälätyöskentelyä.

Työtä on tarjolla 37,5 h/viikko ja päivittäinen työaika on 8-16. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja kokoaikainen. Palkkaus Tes mukaisesti.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori, [email protected] tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti