Skip to main content

Opas, Hotel Ylläshumina

Ylläshuminan hotelli ja ravintola sijaitsevat Äkäslompolojärven pohjoisrannalla. Tunturi- ja järvimaisema, Lapin luonnon huikeat puitteet harrastamiseen ja viihtyisä ympäristö ovat vertaansa vailla. Asiakkailleen Ylläshumina tarjoaa mahdollisuuden kokea sen mitä Lapissa kuuluukin - safaripalvelut, sauna, ravintolan ja pubin palvelut löytyvät kaikki samassa pihapiirissä ja luontoharrastuksiin sujahdat suoraan pihapiiristä. Lue lisää: https://www.yllashumina.com/

Ylläshuminan tiimi etsii OPPAITA tulevaan talvisesonkiin!

Ylläshuminan vieraat pääsevät kokemaan suosituimmat aktiviteetit Ylläshuminan omien oppaiden johdolla. Oletko sinä ensi talven opas moottorikelkka-, hiihto- ja lumikenkäsafareille?

Oppaalta edellytämme aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, suomen ja englannin kielen osaamista, ajokorttia, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä voimassa olevaa ensiapukorttia. Muu kielitaito suomen ja englannin lisänä katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa ja kestää kauden loppuun maalis-huhtikuulle saakka. Työsuhde on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asunto järjestyy kävelymatkan päästä työpaikalta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pauli Riepula, puh: 040 611 6973 / pauli.riepula@go-on.fi.

Nämä paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä, joten viimeistä hakupäivää ei kannata odotella, vaan hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Opas, Hotel Ylläshumina

Lappi
95900 Kolari
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti