Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Operaattori

Etsimme Porvoon jalostamon tuotantolinjoille Operaattoreita eri tuotantolinjoille vakituisiin työsuhteisiin vuorotyöhön. 
 
Kaipaatko uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? — Tule kanssamme rakentamaan hiilineutraalia jalostustoimintaa! 
 
Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Kehitämme tuotteidemme jalostusta ja jakelua kohti vähäpäästöisiä ratkaisuja hyödyntämällä uusiutuvia ja kierrätysraaka-aineita. Olemme myös sitoutuneet hiilineutraaliin toimintaan vuoteen 2035 mennessä.Tavoitteenamme on elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme.
 
Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa
 
Operaattorin tehtävässä huolehdit prosessin valvonnasta sekä monipuolisista operointi- ja kunnonvalvontatehtävistä haastavassa korkean teknologian työympäristössä. Pienet kunnossapitotyöt, katalyyttityöt sekä tuotannon avustavat työt ovat myös osa arkeasi.
 
Turvallisuuslähtöinen ajattelu- ja toimintatapa ovat tärkeä osa operaattorin jokapäiväistä työtä, olipa kyse sitten näytteen ottamisesta, pumpun vaihdosta, huoltotyön valvonnasta tai vaativasta häiriötilanneoperoinnista. Operaattorin ammattitaito koostuu erilaisten ilmiöiden, laitteiden ja yksikköprosessien ymmärtämisestä. Tavoitteena on hallita laajoja prosessikokonaisuuksia.

Paras yhdistelmä uutta työtäsi varten 

  • Prosessi- tai muu teknisen alan tutkinto esim. kone, sähkö, automaatio tai muu soveltuva toisen asteen tutkinto ja vähintään 3 vuoden tehtävässä eduksi katsottava teknisen alan työkokemus
  • Fyysisiä edellytyksiä toimia kentällä ja ohjaamossa erilaisissa olosuhteissa
  • Edellytyksiä työskennellä vuorotöissä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta
  • Vähintään 18-vuoden ikä
  • Suomen kielen taito

Tehtävässä katsotaan eduksi

  • Aikaisempi työkokemus tekniseltä alalta 
  • BC-ajokortti
  • Englannin kielen taito

Kun työllistyt Nesteelle, pääset osaksi hyvää ammattitaitoista porukkaa ja saat 

  • Perusteellisen perehdytyksen tehtävään ja toimintaympäristöön
  • Säännölliset työajat ilman matkustamista
  • Kattavat henkilöstöedut, joihin kuuluu henkilöstörahasto, liikunta- ja kulttuurietu sekä alennukset Nesteen polttoaineista, autopesuista ja nestekaasusta
  • Lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut oman kotisi lähellä sekä lisäksi mahdollisuus liittyä kattavan sairauskassan piiriin.  
  • Ilmaiset työmatka bussikuljetukset pääkaupunkiseudulta, Porvoosta sekä sen lähialueilta jalostamolle
  • Mahdollisuuden käyttää Porvoon työntekijöiden kuntosalia
  • Aidosti merkityksellisen työn vastuullisen ja kehittyvän liiketoiminnan parissa

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tehtävästä saatava palkka määräytyy henkilön koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen perusteella.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Mari Mamiaan (keskiviikkoisin klo 14-15, puh: +358504586770). Hae tehtävää viimeistään 31.3.2023. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Täytämme haussa olevat paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.
 
Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 
 
Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti. 

Maailma käy läpi muutoksia. Nesteen strategia heijastaa ymmärrystä ja ajattelua siitä, että voimme olla vastuussa näistä muutoksista ja toteuttaa tarkoitustamme: luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lue lisää nettisivuiltamme, neste.com

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Operaattori

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti