Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Opetuksen kehittämisen päällikkö

Haemme joukkoomme innostunutta ja kehittämishenkistä opetuksen kehittämisen päällikköä edistämään espoolaisten lasten ja nuorten kasvun ja oppimisen edellytyksiä. Tehtävä täytetään vakinaisesti.

Opetuksen kehittämisen päällikkönä teet opetussuunnitelma- ja oppijalähtöistä kehittämistyötä sekä osallistut kasvun ja oppimisen toimialan verkostotyöskentelyyn tavoitteena eheä kasvun ja oppimisen polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

Opetuksen kehittämisen päällikkönä vastaat kuntakohtaisen perusopetuksen opetussuunnitelman laadinnasta ja toteutuksesta, koulujen pedagogisten tieto- ja viestintäteknologiapalvelujen sekä oppimisympäristöjen kehittämisestä, tulosyksikön henkilöstön opetuksen laatuun liittyvän osaamisen kehittämisestä, sekä osallistut valtionosuuksien ja -avustusten sekä niihin verrattavien etuuksien hakemisen valmisteluun. Vastuullesi kuuluu osaltaan myös lautakuntapäätösten ja kehittämishankkeiden valmistelu.

Opetuksen kehittämisen päällikkönä vastaat mm. opetuksen kehittämisen palvelualueen toiminnasta, taloudesta, henkilöstövoimavarasta, hankinnoista sekä asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallinnasta, palvelualueen toiminnan ohjauksesta, seurannasta ja kehittämisestä sekä palvelualueen sisäisestä ja ulkoisesta yhteistyöstä ja viestinnästä. Toimit opetuksen kehittämisen palvelualueen esihenkilönä. Opetuksen kehittämisen päällikkö osallistuu myös suomenkielisen perusopetuksen johtoryhmätyöskentelyyn.

Onnistuminen tässä tehtävässä vaatii sekä strategista että verkostomaista osaamista unohtamatta systemaattista ja käytännönläheistä työskentelyotetta sekä projektinhallintataitoja. Tehtävä edellyttää pedagogisen kentän laajaa tuntemusta ja aktiivista alan kehityksen seuraamista.

Työpaikan nimi ja osoite: Suomenkielinen perusopetus, Karaportti 1, Espoo
Työaika: 36,25h /vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset:
Ylempi korkeakoulututkinto ja opettajan pedagogiset opinnot

Tehtävässä edellytämme vankkaa opetushallinnon kokemusta sekä perusopetuksen opetussuunnitelman tuntemusta. Lisäksi edellytämme kokemusta kehittämishankkeiden tuloksellisesta toteutuksesta, esihenkilötyöstä tai vaativien projektien johtamisesta sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän menestykselliseksi hoitamiseksi arvostamme erinomaista digitalisaation tuntemusta sekä kykyä edistää useita projekteja samanaikaisesti. Osaat johtaa omaa työtäsi sekä vastuullasi olevia prosesseja. Hallitset monipuolisesti nykyaikaisia verkostotoiminnan menetelmiä sekä koulutus- ja osaamisen kehittämisen. Arvostamme kykyäsi innostaa ja motivoida rehtoreita, kouluyhteisöjä ja sidosryhmiä.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja kansainvälistyvän työympäristön, jossa voit toteuttaa luovuuttasi ja vaikuttaa oppimisen tulevaisuuteen Espoossa. Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä motivoituneen ja monipuolisen tiimin kanssa, jossa jokainen jäsen on sitoutunut opetuksen laadun jatkuvaan parantamiseen.

Käytämme haussa anonyymia rekrytointia.
Edistämme työyhteisömme monimuotoisuutta ja kannustamme erilaisia ihmisiä hakemaan tehtävää.
Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Kerrothan siis hakemuslomakkeessa tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1118-23/fi_FI
Lisätietoja antaa ajalla 22.5.-31.5. Juha Nurmi, p. 0503725852, [email protected]
Mikäli et tavoita puhelimitse, jätä soittopyyntö tekstiviestinä.
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo
Palkkaus: 4580,21€/kk (1.6. jälkeen)
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1118-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ff51b62a-624d-46ac-9687-0413885d2774

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Opetuksen kehittämisen päällikkö

Espoo
Espoo
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti