Skip to main content

Opetustoimen asiantuntija

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Kasvatuksen ja oppimisen toimiala, Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2023 alkaen 
(tai aloitus sopimuksen mukaan).

Millaista on oikeanlainen ja oikea-aikainen tuki perusopetuksessa? Miten varmistamme, että laadukas kolmiportainen tuki toteutuu yhdenvertaisena vantaalaisissa kouluissa? Mikä on inkluusion positiivinen ilmiasu? Näitä ja monia muita lapsen koulunkäynnin kannalta merkittäviä kysymyksiä ratkoo etsimämme opetustoimen asiantuntija yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa! 

Vantaan perusopetuksessa opiskelee noin 24 000 oppilasta ja 1700 opettajaa. Kolmiportaisen tuen laadukas järjestäminen on tärkeä menestystekijä oppijoiden tulevaisuuden kannalta. Haemme vakituiseen työsuhteeseen opetustoimen asiantuntijaa, jonka päävastuualue on oppilaiden tuen järjestämiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät. Hallinnon työ on hybridityötä lähi- ja etämahdollisuuksin. Asiantuntijan tehtävä sijoittuu perusopetuksen hallinnon kehittämisyksikköön, missä opetuspäällikön alaisuudessa työskentelee noin 15 henkilöä. Työpisteesi sijaitsee Tikkurilassa mainioiden kulkuyhteyksien äärellä.

Oletko sinä etsimämme osaaja tiimiimme?

Toivomme, että olet vastuualueesi huippuosaaja, itsenäinen ja ratkaisukeskeinen toimija. Odotamme sinun olevan rohkeita syöttöjä tekevä tiimipelaaja, joka tuo joukkueeseen monipuolista osaamista niin kolmiportaisen tuen kuin vaativan erityisen tuen sisältöalueisiin. Me lupaamme tarjota sinulle innostavan työyhteisön ja tiimimäisen työskentelytavan. Pääset tekemään yhteistyötä muiden asiantuntijoiden, aluekoordinaattoreiden, hanketyöntekijöiden ja aluepäälliköiden kanssa sekä olet monien kentän työntekijäverkostojen keskiössä. 

Onnistuaksesi työssäsi, sinun tulee ymmärtää koulujen arkea, mutta näet myös tulevaisuuden tarpeet. Tunnet tuen järjestämistä koskevan lainsäädännön ja omaat kokemusta hallinnon työskentelystä, löydät ratkaisuja ja tahtotilaa viedä läpi koko palvelualuetta koskevia strategisia toimenpiteitä. 

Vantaalla viihtyy varmasti   

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.   

Tarjoamme henkilöstöllemme lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta lomiin eivätkä lauantait kuluta kertyneitä lomapäiviä.    

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla! Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, pääset tutustumaan Vantaaseen työnantajana Valitse Vantaa -nettisivullamme.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Opetustoimen asiantuntijalta vaaditaan hyvää perusopetuksen opetussuunnitelmien ja kouluarjen tuntemista sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Edellytämme tehtävään valitulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Erityisopettaja- ja/tai erityisluokanopettajakelpoisuuden ja/tai työkokemuksen perusopetuksen erityisopetuksen tehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3731,96
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa:

Opetuspäällikkö
Pepita Kaskentaus
0407202962
[email protected]
Tavoitettavissa 28.11. - 30.11.2022 klo 8 - 17 välillä


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Application period ends: 09.12.2022 at 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti