Skip to main content

Opinnäytetyöntekijä, mittausteknologia

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Fibre

www.metsagroup.com/metsafibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 400 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt

OPINNÄYTETYÖNTEKIJÄÄ

Metsän Fibren Vilppulan sahalle.

Millainen opinnäytetyö sinua odottaa?

Opinnäytetyön aihe liittyy Vilppulan saha tehokuuden parantamiseen ja opinnäytetyö keskittyy mittausteknologian parempaan hyödyntämiseen, jonka kautta saadaan laskettua sahan häiriötasoa sekä nostettua sahaustehokkuutta. Opinnäytetyön tarkempi sisältö varmistuu työn lopullisessa määrittelyssä.

Opinnäytetyön tekemisen päätyttyä sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä sahan toimihenkilöharjoittelijaksi kesän 2023 ajaksi.

Mitä odotamme sinulta?

Opinnäytetyön tekijäksi etsimme opintojen loppuvaiheessa olevaa tekniikan DI- tai AMK- opiskelijaa. Soveltua opintosuunta voi olla esim. tuotantotekniikka, tuotantotalous, biotuotetekniikka tai sähkö- / automaatiotekniikka.

Hakijalta toivomme hyvää tietoteknistä osaamista, dokumenttien hallintaa, aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä analyyttisyyttä.

Sinulta löytyy aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme myös joustavuutta, hyvää asennetta ja halua oman osaamisen kehittämiseen.

Miksi Metsä ja Vilppulan saha?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Vilppulan saha valmistaa kuusisahatavaraa, jonka käyttökohteita ovat mm. korkealaatuiset sisä- ja ulkoverhouspaneelit, rakentaminen ja liimapuutuotanto, huonekalut, puusepänteollisuus, sekä betonivalumuotit. Sahan tuotannosta noin 89 % menee vientimarkkinoille.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää ja hae paikkaa!

Sahanjohtaja Tomi Saine (p. 040 553 5939) kertoo mielellään lisää tulevasta opinnäytetyöstä ja odotuksistamme arkisin klo 14.00-15.00.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi. Haku on auki 31.3.2023 saakka. Menestystä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Opinnäytetyöntekijä, mittausteknologia

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti