Skip to main content

Opiskelijoita iltavuoroon kauppakeskukseen


Ständimyyjän työ myyden Sanoman tuotteita

 

 

SANOMA - Suomen suurin mediayhtiö


Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta - Sillä on merkitystä.

 

Työn kuvaus:

Asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääset tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! Tässä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Työ on Sanoman monikanavaisten tuotteiden myymistä yhtiön myyntipisteillä yhdessä kunnianhimoisen ja vauhdikkaan tiimin kanssa. Aikaisempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tässä tarvitse, sillä me perehdytämme sinut työhön.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen
 • Oppia ihmisten kohtaamisesta, josta hyödyt pitkälle tulevaisuudessasi
 • Joustavat työajat. Voit tehdä työtä tilanteestasi riippuen 15-40h/vko, joten työ sopii mainiosti myös opintojen tai toisen työn oheen!
 • Mahtavan työporukan ja hyvän palkan
 • Palkkaus on 9€/h + myynnistä ansaitsemasi provisio. Keskimäärin tässä työssä ansaitaan 15€/h, omalla tekemiselläsi huomattavasti suurempiinkin tuntipalkkoihin - palkkasi on omissa käsissäsi!
 • Mahdollisuus työskennellä kevytyrittäjänä!
 • Sanoman digilukuoikeudet
 • Ruutu + palvelun
 • Tiimiraha, jonka yhteisestä käytöstä voitte päättää tiimeissä itsenäisesti  Toivomme sinulta:

  • Halua päästä tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia
  • Intoa oppia kasvotusten tapahtuva myyntityö
  • Hyvän asenteen ja pilkettä silmäkulmassa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa


  Rainmakerilla on nyt myös mahdollista tehdä töitä Sanoman kohtaamispalveluissa kevytyrittäjänä! Kysy tästä mallista lisää meidän rekrytoijaltamme!

  Rainmaker = mahdollisuus menestyä

  Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

  Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

  Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

  ✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

  ✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme

  ✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto

   

  Haku on nyt käynnissä

  Olen Maria Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta monikanavaisessa ympäristössä ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, voit jättää hakemuksen suoraan tehtävään kohdasta "Hae työpaikkaa" tai jos sinulla on jotain kysyttävää tehtävästä niin ole minuun yhteydessä WhatsAppin kautta tai soittamalla minulle numeroon 0407147999. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian.

   

  Tehtävän perustiedot:

  Paikkakunta: Tampere
  Aloitus: sopimuksen mukaan
  Työaika: 15-40 h/vko
  Työn kesto: vakituinen työ
  Palkka: pohja 9e/h+provisiot ja bonukset.

   

  Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

   

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Opiskelijoita iltavuoroon kauppakeskukseen

  Tampere
  Kokopäiväinen

  Julkaistu 18.12.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  2 000 000 - 9 999 999 €
  Yrityksen koko: 
  Yli 1000 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti