Skip to main content

Oppisopimuskoulutuksella sellutehtaalle tai sahalle

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Fibre

www.metsagroup.com/metsafibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 3,1 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 600 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA SELLUTEHTAALLE TAI SAHALLE!

Metsä on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli Ilmastonmuutosta torjuvassa työssä. Meillä investoidaan kasvuun, uusien biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Kansainvälinen konsernimme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Oppisopimuskoulutuksen ajan olet työsuhteessa ja työskentelet monipuolisissa tuotannon työtehtävissä jollakin Metsä Fibren sellutehtaista tai sahoista. Koulutuksen aikana opit ymmärtämään prosessinohjauksen kokonaisuutta sekä pääset tutustumaan useisiin tuotantolaitoksiin. Suoritettava tutkinto osana oppisopimuskoulutusta on prosessiteollisuuden ammattitutkinto (sellu), saha-alan ammattitutkinto tai koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto.

Koulutus alkaa tammikuussa 2024 ja se kestää noin 1,5 vuotta. Hyväksytysti suoritetun koulutusohjelman jälkeen tarjoamme tilaisuuden jatkaa työntekoa osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Koulutukseen voi hakea seuraaville tehdaspaikkakunnille:

Sellutehtaat: Joutseno, Kemi, Rauma, Äänekoski

Sahat: Merikarvia, Renko tai Vilppula

Tutustu tarkemmin Metsä Groupin oppisopimuskoulutukseen, yksiköihin ja työtehtäviin osoitteessa: www.metsagroup.com/oppisopimus

Mitä odotamme sinulta?

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen prosessi-, konetekniikan- tai sähköautomaation perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus prosessiteollisuuden tai kunnossapidon tehtävistä on eduksi.

Valittaville henkilöille tehdään terveystarkastus, jossa arvioidaan sopivuus tarjottavaan tehtävään tehdastyössä.

Miksi Metsä?

Metsägroupilaisia yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Työturvallisuus on osa ammattitaitoa ja oleellinen osa-alue toiminnan päivittäisessä johtamisessa koko Metsä Groupissa. Meillä koko henkilöstö sitoutuu ennakoivaan turvallisuustyöhön ja turvallisiin työtapoihin.

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee 

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin. 

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti. 

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme: www.metsagroup.com/anonyymirekrytointi   

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja oppisopimusrekrytointiin sekä hakemiseen liittyen antaa HRD Manager Juha Rötsä, p. 050 3089854, [email protected]

Lisätietoja työtehtäviin liittyen antaa seuraavat henkilöt:

 Joutseno: Tuotantopäällikkö Johannes Martikka, p. 050 4640 026, [email protected]             

Hae paikkaa!

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja valitse hakulomakkeelle yksiköt, joissa olet valmis työskentelemään. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 30.9.2023 saakka. Onnea hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Oppisopimuskoulutuksella sellutehtaalle tai sahalle

Lappeenranta
Äänekoski
14300 Renko
29900 Merikarvia
35800 Mänttä-Vilppula
Rauma
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti