Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Optiker till Synsam Maxinge, Mariehamn, Åland

Vi fortsätter att växa och söker nu optiker till vårt nya butik som öppnar i augusti! I vårt fina ö-samhälle får du en enklare vardag och mer tid för livet! Om du är en person med god samarbetsförmåga, en positiv attityd samt förmågan att anpassa sig till förändringar kan du vara den vi söker.

I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på bästa nivå. Du behöver kunna arbeta flytande på svenska, och språkkunskaper i finska och engelska är meriterande.

Hos Synsam deltar optikern också aktivt i försäljningsarbetet och spenderar tid både i synundersökningsrummet och i butiken för att erbjuda kunderna bästa möjliga lösningar relaterade till synvård och stil och då särskilt vårt Lifestyle-abonnemang. Vi förväntar oss att du motiveras av mångsidiga arbetsuppgifter där du alltid sätter kunden i fokus. 

Anställningsförhållandet är på heltid och tillsvidare och börjar enligt avtal.

Skicka din ansökan och löneanspråk så snart som möjligt, dock senast den 28.4.2023. Vi intervjuar löpande.

För mer information vänligen kontakta Synsam Group Finland VD Vesa Mars, +358 50 447 7681, [email protected] eller butikschef Janna Johansson, tel. +358 50 570 8922, [email protected].

Se även www.synsam.fi

Synsam Group grundades 1968 och är en av Europas ledande optiska detaljhandelskedjor och erbjuder ett brett utbud av unika lösningar för ögonhälsa och glasögonmode som är byggda efter kundernas behov och livsstil. Synsam-kedjan sysselsätter cirka 3 000 yrkesverksamma i Norden och omsätter cirka 4 miljarder SEK. Kedjan omfattar 500 optikbutiker som verkar under varumärkena Synsam, AI Eyewear och, i Danmark, Profil Optik. Genom digitalisering av verksamheten och innovativa koncept har Synsam Group lyckats uppnå den bästa tillväxten och lönsamheten inom sin bransch i Europa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Optiker till Synsam Maxinge, Mariehamn, Åland

Postiljonsgränd 3 AX 22100 Mariehamn, Åland, Mariehamn 22100
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti