Skip to main content

Optikko Silmäasemalle, Kajaani

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Kajaanin Silmäaseman tiimiin optikkoa.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta Kajaaniin!

Kajaanin Silmäasemien optikkona pääset osaksi Silmäaseman moniammatillista näkemisen asiantuntijoiden joukkuetta. Meillä optikot, myyjät, myymäläpäälliköt, silmälääkärit ja vastaanottotyöntekijät tekevät tiiviisti töitä yhdessä ja auttavat asiakasta löytämään parhaimmat ratkaisut. Hiljattain uudistetussa Prisman toimipisteessä pääset työskentelemään huikeissa puitteissa iloisen ja toisiaan kannustavan tiimisi kanssa. Esihenkilösi on myymäläpäällikkö Susanne.

Toimipisteesi sijaitsee kätevästi Kajaanin Prismalla ja lisäksi samaan tiimiin kuuluu Kauppakadun myymälä. Prisman Silmäasema on silmälääkärikeskus, jossa on tavallista myymälää laajempi palvelu- ja tuotevalikoima. Voit lukea silmälääkärikeskuksista lisää täältä.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevaa työtä. Viikkotyöaika on toiveesi mukaan 30–37,5 h/vko. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian!

Mistä työpäiväsi koostuu?

Optikkona Silmäasemalla pääset tutustumaan kattavasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin. Kajaanin Prisman silmälääkärikeskus on vilkas toimipiste, jossa optikkona pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tutkimuksia.

Teet näöntutkimusten ja piilolinssisovitusten lisäksi mm. silmäleikkauspalveluiden leikkauskartoituksia, esirefraktointeja silmälääkärin potilaille sekä otat silmien rakennekuvia. Silmäasemalla silmien rakennekuvat lausuu aina lääkäri. Työ sisältää ajoittain myös myymälätyöskentelyä ja pääset hakemaan asiakkaalle parhaita näkemisen ratkaisuja laajasta ja laadukkaasta linssi- ja kehysvalikoimastamme.

Kajaanin Silmäasemalla tehdään silmäleikkausten esitutkimuksia, joihin sinulla on myöhemmin mahdollisuus perehtyä osaamisesi ja työkokemuksesi huomioiden.

Ketä etsimme?

Tehtävässä menestyäksesi voit olla kokenut optikko tai valmistumisen äärellä oleva optometristiopiskelija. Työnäkö- ja piilolinssipätevyys sekä diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Tärkeintä on, että haluat kehittää omaa osaamistasi optisella alalla ja tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa.

Tärkeää on kuitenkin että:

· Asiakaslähtöisyys on sinulle luontaista ja innostut myös myyntityöstä

· Olet joustava tiimityöskentelijä ja puhallat koko myymälähenkilökunnan kanssa yhteen hiileen, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti

· Olet parhaimmillasi vilkkaassa ympäristössä ja toimit hyvin myös paineen alla

· Sinulla on valmius työskennellä kaupan aukiolot huomioiden

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Hae tehtävään pikimmiten!

Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja aloitamme ensimmäiset keskustelut jo hakuajalla – siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten!

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan rohkeasti yhteydessä Silmäaseman optikkorekrytoinneista vastaavaan optikkoon Kaisa Koivistoon [email protected] / 050 340 6525. Kaisa on tavoitettavissa arkisin 29.7.–16.8. välisenä aikana.

· Puhelimitse tavoitat Kaisan parhaiten torstaisin klo 8–10 ja 15–17 välillä. Muina ajankohtina kannattaa laittaa txt tai sähköpostia, niin Kaisa sopii kanssasi soittoajan!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 11.08.2024 20:59 mennessä.

Silmäasema Optiikka Oy

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Optikko Silmäasemalle, Kajaani

Silmäasema Optiikka Oy
Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Silmäasema Optiikka Oy
Rovaniemi
Silmäasema Optiikka Oy
Espoo
Silmäasema Optiikka Oy
Vaasa
Silmäasema Optiikka Oy
Lahti
Silmäasema Optiikka Oy
Lohja
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti