Skip to main content

Osa-aikainen myyjä Suomen hauskimpaan tiimiin!

Onko sulla etsinnässä osa-aikainen työ, joka tarjoaisi sulle muutakin kuin extratienestejä?

No nyt ei tarvitse etsiä enää! Me ollaan hurjan innoissamme siitä, että voidaan tänä syksynä tarjota uusia mahdollisuuksia Verisurella tuleville osaajille – meille on ihan ok, ettei sulla vielä ole vuosien kokemusta myynnistä, eikä sun välttämättä ees tarvitse olla jokaisen kaupan perässä juokseva nälkäinen clousaaja (toki sekin sopii!). Tärkeintä meille on että sulla on oppimisenhalua, ihmisten kanssa jutteleminen ei oo sulle pelottava asia, ja arvostat sitä että jokainen työpäivä saattaa olla ihan erilainen kuin edellinen. Meillä täällä sua odottaa dynaaminen ja energinen tiimi, joka uskoo siihen, että töissä pitää olla joka päivä kivaa ja tiimityötä arvostetaan.

No, miksi sitten just Verisure? 

 • Meillä saat vaikuttaa omiin työaikoihisi - ymmärretään siis, että sulla on elämässä ehkä muutakin kuin tämä työ. Opiskeluja ei meidän takia tarvitse jättää ja harrastuksiin ehdit kyllä! 
 • Provikkapalkka - meillä tienaat jokaisesta kaupasta provisiota 250 euroa, eli omalla panoksella pystyy ihan suorilta vaikuttamaan palkan määrään (ppst. Me myös ymmärretään että kukaan ei oo seppä syntyessään - reilu takuupalkkaus kuuluu asiaan työsuhteen ekoina kuukausina).
 • Vaikka nyt itse sanotaankin, niin meillä on ihan erikoislaatuisen loistava aloituskoulutus - töitä ei lähdetä siis kylmiltä tekemään eikä mitään tarvitse osata valmiiksi! 
 • Energia ja fiilis jota on vaikeaa löytää muualta - meillä työkaverit on usein ihan myös vaan kavereita. Meillä raskaan työn vastapainona löytyy myös esimerkiksi peli-iltoja, ulkoiluaktiviteetteja ja muuta kivaa. 
 • Myyntikilpailut! Kisailuista motivoituvat huomio!

Mitä mä sitten tulisin siellä tekemään?

 • No myyntiä tietenkin! Kohdataan asiakkaita asuinalueilla lämpimällä ja hyväntuulisella meiningillä, ja jätetään aina kohtaamisista hyvä fiilis. 
 • Tässä hommassa pääsee oikeasti tekemään sitä asiakaslähtöistä myyntiä - vaikka itse sanotaankin, meidän tuotteet on varsin mainioita! 
 • Päivät alkavat meillä aina toimistolta, josta lähdetään tiiminä sitten kimpassa tekemään hommia. Yksin meillä ei siis tarvitse olla!
 • Sen kuuluisan hauskanpidon ja tiimityön lisäksi toki asetetaan tavoitteita ja hoidetaan jokainen viikko kimpassa niin, että ne saadaan täytettyä. 

Minkälaiset tyypit meillä on nyt sitten hakusessa? 

 • Kommunikaatiotaidot olisi hirveen hyvä olla kunnossa – jos ajatuskin asiakkaan kanssa juttelusta saa hien nousemaan pintaan, me ei  välttämättä olla sulle ihan nappi valinta. 
 • Ei myöskään oo yhtään huono, jos oot tavoiteorientoitunut tyyppi joka rakastaa sitä fiilistä, kun niiden tavoitteiden yli mennään.
 • Myyntihenkisyyttä saa olla, ja kokemus ei tietenkään haittaa mutta sitä me ei velvoiteta. Meillä on iso luotto siihen, että ammattilaisten ohjaamana saadaan leivottua kokemattomastakin kaverista kelpo edustaja meille
 • Täysi-ikäisyys on meille must, eli jos oot alle 18v niin odotathan hakemista siihen asti että synttärit ovat takana! 
 • Suomea on kanssa meillä pakko osata tosi hyvin! 

Jos nyt tässä kohtaa hymyilyttää ja tuntuu siltä, että me voitaisiin olla hyvä match, lopeta se pähkäily ja ota yhteyttä.

Me ymmärretään että työnhakurumba on yleensä kaikkea muuta kuin kivaa, ja koitetaan tehdä siitä omalta osaltamme helpompaa. Meille voit siis hakea joko ihan perinteisesti hakulinkin kautta (ja jos CV ei oo valmis niin ei se hei mitään, ei sitä osaamista aina siitä mitata!), voit soitella suoraan rekryssä työskentelevälle Pinjalle (on oikeesti ihan kiva tyyppi), tai jos puhelu ei kuulosta omalta jutulta niin voit myös laittaa videoesittelyn tai ääniviestin vaikka WhatsApilla. Kirjekyyhkyjä ei olle itse vielä koulutettu, mut jos sulla sellainen on niin senkin saa lähettää tulemaan Espooseen päin!

Pinjan saa kiinni numerosta 050 471 1311, jutellaan pian lisää!

Hakulinkki taas puolestaan löytyy allaolevasta nappulasta!

Verisure Finland vaikuttavuus

Verisure Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Verisure Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Verisure Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Verisure Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen myyjä Suomen hauskimpaan tiimiin!

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti