Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osa-aikainen siivooja Iisalmeen

Etsimme Iisalmeen 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA VIIKONLOPPUIHIN

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.   

Mitä Coor tarjoaa sinulle?  

Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työsuhteen (15h/viikko). Työvuorot ovat viikonloppuisin 8-18 välillä. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteeseen ja Coorin toimintatapoihin. Palkkaus tehtävissä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan ja Auntie - mielen hyvinvointipalvelu verkossa.   

Siivouksen työtehtävät Coor-tiimissä ja mitä toivomme sinulta?  

Siivoojana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ylläpito- ja perussiivouksen tehtävät uusissa liikuntatiloissa. 

Odotamme, että sinulla on hyvä asiakaspalveluasenne ja reipas ote työhön. Tarvitset puhdistusalan koulutusta ja siivouskokemusta. Takataskustasi löytyy ensiapukortti. Toivomme, että käytät työkielenä sujuvasti suomea.  

Tehtäviin valituiden henkilöiden on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.    

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?  

Tule mukaan iloiseen, kasvavaan ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Hae tehtävää viimeistään 31.3.23 mennessä. Kerro itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella, niin me hoidamme loput. Kerrothan hakemuksessasi minkälaiset työvuorot sinua kiinnostavat.  

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Virpi Huttunen,p.0403014006, arkisin klo 13-14. 

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.   

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen siivooja Iisalmeen

Iisalmi
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti