Skip to main content

Osa-aikainen siivooja Ouluun

Etsimme Ouluun

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA 

lauantain yövuoroon

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen 30.6.23 asti olevan ja osa-aikaisen työsuhteen (4h/viikko). Työvuorot ovat lauantaisin yövuorossa klo 3-7. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Käytössäsi on laadukkaat siivousvälineet ja laitteet. Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen työhösi ja Coorin toimintatapoihin. 

Tehtävästä enemmän: 

Tässä tehtävässä tarkkuus ja huolellisuus ovat erityisen isossa roolissa. Työsi jälki on tärkeää, ja olet mukana huolehtimassa eläinpotilaiden, eläinlääkäriaseman henkilökunnan ja eläinten omistajien työpäivien ja potilaskäyntien terveysturvallisuudesta. 

Potilaat ovat karvaisia, suomuisia, höyhenpukuisia ja muita eläinystäviä, joten eläinrakkaus on tehtävässä valttia. Huomaathan, että tässä tehtävässä altistut eläinpölylle. 

Mitä toivomme sinulta? 

Katsomme puhtausalan koulutuksen tai kokemuksen vastaavan kaltaisista aseptiikan osaamista vaativista siivoustöistä esimerkiksi eläinlääkäriasemalta, terveysasemalta tai sairaalasta eduksesi. Tarvitset työtehtävissä onnistumiseen sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Kiinnostuitko? 

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 22.2. mennessä. Sinun ei tarvitse välttämättä lisätä hakemuksellesi CV:tä, mutta toivomme toki, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella. 

Lisätietoja sinulle antaa sähköpostitse Katja Valjus-Saily, [email protected]. Huomaathan, että toivomme hakemukset saapuviksi hakujärjestelmän kautta.

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen siivooja Ouluun

Oulu
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti