Skip to main content

Osa-aikaisia ja kokoaikaisia siivoojia Oulunsaloon

Kiinnostaako sinua vaihteleva työympäristö, hyvät etenemismahdollisuudet, pitkäaikainen työsuhde ja joustavasti elämäntilanteeseesi sopivat työajat ja työtehtävät?

Meillä RTK:lla on tarpeesi mukaan töitä tarjolla osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin siivoustehtäviin ja etsimme nyt uusia työkavereita Oulunsaloon monipuolisiin tehtäviin huolehtimaan koulujen, päiväkotien ja liikuntapaikkojen siisteydestä.

Etsimme ammattitaitoisia alan konkareita, joten alan tutkinnot ja koulutus sekä kokemus ylläpitosiivouksesta luetaan eduksesi. Hyvän asenteen omaavana henkilönä pärjäät tehtävissä myös kattavan perehdytysohjelmamme ansiosta. 

Tässä työssä ajokortista on hyötyä ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työkielenä sinulla tulee olla suomen kieli hallussa.


Tarjoamme

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.  

Pääset osaksi motivoitunutta ja yhteistyökykyistä tiimiä, jossa arvostetaan jokaisen panosta. Yhteisömme ilmapiiri on avoin ja kannustava, joka luo parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseesi.

Saat työaikoihisi joustavuutta ja mahdollisuuden sopia lomista jo tulevalle kesälle tasapainottaaksesi työtä ja vapaa-aikaasi.

Meille on tärkeää, että työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi erilaisin koulutuksin. Arvostamme osaamistasi, joten haluamme olla mukana tukemassa myös tulevaisuuden urakehitystäsi osana organisaatiotamme.


Työsuhde

Haemme nyt useaa henkilöä Oulunsalon alueelle ylläpitosiivoukseen ja tarjoamme vakituisia työkokonaisuuksia arkisin ja viikonloppuisin päivätyönä toiveesi huomioon ottaen koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Tarjoamme monipuolisia työllistymisvaihtoehtoja useisiin erilaisiin elämäntilanteisiin, joten mietitään yhdessä sinulle sopivin työkokonaisuus. 

Työsuhteessa ja palkkauksessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja töiden aloitus on heinäkuun lopulla tai sopimuksen mukaan.

Valittujen henkilöiden tulee esittää rikosrekisteriote lasten parissa toimimisen vuoksi ja mahdolliset merkinnät voivat vaikuttaa työsuhteen muodostumiseen.


Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)


RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Hakuaika alkaa: 29.05.2024 12:00Hakuaika päättyy: 28.07.2024 23:59

RTK-Palvelu vaikuttavuus

RTK-Palvelu synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

RTK-Palvelu synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for RTK-Palvelu

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko RTK-Palvelu Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikaisia ja kokoaikaisia siivoojia Oulunsaloon

Oulu
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti