Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osa-aikaisia myyjiä/hyllyttäjiä K-Supermarket Levi, Kittilä

Hakuaika alkaa: 14.09.2023
Hakuaika päättyy: 05.10.2023

Etsimme palveluhenkisiä ja innokkaita myyjiä sesonkihuippuihin! Tämä työ on osa-aikaista ja sopii myös kaupan tehtäviin jo aiemmin tutustuneille sivutöiksi.

Huomaathan, että asuntoasiat tulee olla hoidossa hakiessasi paikkaa.

Mikäli muutaman viikon hyllytys ei ole juttusi mutta osaamista löytyy, niin katsothan myös muut työpaikkailmoituksemme - etsimme myös koko kaudeksi osaajia eri tehtäviin!

Puitesopimuksella:

  • HYLLYTTÄJÄ Yksi myyjä ilta- & viikonloppuvuoroon viikoille 51-52 (3 vuoroa/viikko)
  • HYLLYTTÄJÄ Yksi myyjä aamuvuoroihin ma-ke-pe-la-su viikoille 51 ja 52
  • HYLLYTTÄJÄ Yksi myyjä aamuvuoroihin ma-la välille viisi vuoroa viikoille 51 ja 52
  • HYLLYTTÄJÄ Yksi myyjä aamuvuoroihin ma-pe välille viisi vuoroa viikoille 51 ja 52

Tärkeää huomata, että ykkösjuttu kaupan töissä on iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne! Hyllytystä teollisen, panimo, maito, liha ja heviosastoilla. Pullohuoneenhoito, kaupan, takatilojen ja lastauslaiturin siisteydestä huolehtiminen kuuluu luonnollisena osana työnkuvaasi. Erotut eduksesi hygieniapassilla ja palvelutiskiosaamisella!

Tehtävät sijoittuvat aikavälille 18.12-31.12.2023. Työaika sijoittuu tehtävistä riippuen klo 5:00 ja 22:15 välille. Palkkaus kaupan tes.

Kokemus päivittäistavarakaupan tehtävistä on ehdoton plussa. Myös englannin kielen taidosta on turistikeskuksessa hyötyä.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn ja upean työympäristön
  • Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä

Aloitamme hakemusten käsittelyn maanantaina 18.9. Tämän jälkeen täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään 5.10.2023 mennessä. Muista kertoa mitä työtä näistä ensisijaisesti haet ja mille aikavälille, kerrothan myös asuntotilanteesi! Puhelimitse tavoitat rekrytoinnista vastaavan Riikka Syväjärven numerosta 040 1899 638.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikaisia myyjiä/hyllyttäjiä K-Supermarket Levi, Kittilä

Kesko Oyj Kauppiaat
Myllyjoentie 2, 99130 Sirkka
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 06.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti