Skip to main content

Osa-aikaisia myyjiä Tornion myymäläämme

Etsimme nyt iloisia ja innokkaita osa-aikaisia myyjiä Tornion kauppakeskus Rajallan myymäläämme. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia 5 h/vko sopimuksia. Työt sijoittuvat niin aamu-, ilta- kuin välivuoroihinkin. 

Mikäli etsit mukavaa, hauskaa ja vauhdikasta työpaikkaa, hae ihmeessä meille! Tietoa meistä:

NORMAL on nuori dynaaminen yritys, joka on muutaman vuoden aikana avannut yli 600 liikettä Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Ranskassa, Portugalissa ja Espanjassa. Suomessa olemme avanneet NORMAL myymälöitä yli 70 ja tarinamme jatkuu edelleen.

Tarjoamme asiakkaillemme pysyvästi matalat hinnat ja useita tuhansia "normaaleja" tuotteita mm. kemikalio-, kosmetiikka- ja kotitaloustuotteiden saralla, unohtamatta jännittäviä uutuuksia useissa eri tuotekategorioissa.

NORMAL on yritys, jossa olemme kaikki samanarvoisia ja meillä on yhteiset menestymis- ja tulostavoitteet - ja samalla pidämme hauskaa yhdessä.Työ:

Myyjänä sinulla on tärkeä rooli myymälässä ja erityisen ostoskokemuksen luomisessa asiakkaille. Tulet työskentelemään tavoitteellisesti jännittävien tuotteidemme kanssa, ja meille on tärkeää, että voimme aina esitellä hyvin ylläpidetyn ja siistin myymälän asiakkaillemme. Sen lisäksi ystävällinen ja mukava asiakaspalvelu sekä tavalliset rutiininomaiset tehtävät ovat luonnollinen osa arkipäiväämme. NORMAL-myymälät ovat jännittäviä paikkoja täynnä mielenkiintoisia tuotteita ja asiakkaita. Työpäiväsi etenee korkealla temmolla ja on tärkeää, että viihdyt hektisessä, inspiroivassa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. 

Mikäli kiinnostuit, lähde mukaan mahtavaan porukkaamme! Vastuualueesi:

  • Asettaa asiakkaat etusijalle, jotta he tuntevat itsensä aina tervetulleiksi ja palaavat uudelleen
  • Varmistaa myymälän korkea taso, jossa siisteys ja jännittävät esillepanot ovat keskiössä
  • Asiakaspalvelu ja hyllyjen täyttäminen
  • Myymälän avaaminen ja sulkeminen
  • Palveleminen kassalla.Odotamme sinulta:

  • Kokemusta kaupan-alalta ja vilkkaasta työympäristöstä
  • Olet kiinnostunut myymälän toiminnoista, olet kauppiashenkinen ja sinulle asiakas on aina tärkein
  • Työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti
  • Olet työtäpelkäämätön ja sinulla on silmää yksityiskohdille - haluat olla rakentamassa upeita esillepanoja
  • Olet tiimityöskentelijä ja olet mukana luomassa hyvää ilmapiiriä.Kiinnostuitko? Hae mukaan heti, käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan umpeutumista! Käytössämme on myös mahdollisuus laittaa hakemus videon muodossa ja arvostamme suuresti, mikäli tartut mahdollisuuteen!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti