Skip to main content

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Turkuun

Haluaisitko olla osa voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä verkkokauppaa? Haemme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme logistiikkakeskukseen Turkuun.

Työtehtäväsi painottuvat tilausten pakkaamiseen, mutta työskentely myös tuotteiden keräilyn ja saapuvien toimitusten käsittelyn parissa on mahdollista. Varaston tehokkuus ja toimitusvarmuus ovat tärkeä osa onnistunutta asiakaskokemusta ja varastotyöntekijänä olet takaamassa sen toteutumisen.

Varastossa työskennellään arkisin kahdessa vuorossa klo 6.00–22.00 välisenä aikana. Työtä tehdään osa-aikaisesti n. 1-3 vuoroa viikossa ja työvuorot ovat kahdeksan tunnin mittaisia. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen, sillä pääset varaamaan sinulle sopivat työvuorot itse.

Varastoalan työkokemuksen katsomme eduksi, mutta oikealla asenteella pääset jo pitkälle.

Odotamme sinulta:

  • hyvää peruskuntoa, sillä työ on osittain fyysistä
  • oma-aloitteista, tarkkaa ja reipasta työskentelyotetta
  • vuorotyövalmiutta
  • hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen varastotyön tutkitusti inspiroivassa ja kannustavassa työyhteisössä uudessa logistiikkakeskuksessa. Avoinna olevat paikat ovat määräaikaisia työsuhteita. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja vapaana olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos olet kiinnostunut varaston työtehtävistä mukavassa työporukassa, jätäthän hakemuksesi heti!

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Turkuun

Barona Logistiikka
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti