Skip to main content

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Fibre

www.metsagroup.com/metsafibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 400 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme Metsä Fibre Rauman sahalle

OSASTOINSINÖÖRIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2023 saakka

Millainen työ sinua odottaa?

Osastoinsinöörinä suunnittelet ja ohjaat sahan päivittäistä tuotantoa tuotantosuunnitelman ja tavoitteiden mukaan. Toimit osastosi operaattoreiden esimiehenä ja vastaat työturvallisuudesta, toimintamalliemme käyttöönotosta ja ohjeiden teosta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Lisäksi osallistut työnsuunnitteluun, resursointiin, valvontaan ja käyttäjäkunnossapitoon sekä sahan toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Olet valmis sitoutumaan omalta osaltasi sahan toimintaan ja toimit aktiivisessa yhteistyössä muun henkilöstön sekä kumppaneiden kanssa. Tavoitteena on sahatavaran tuottaminen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ympäristö- ja turvallisuusasiat huomioiden. Raportoit sahan käyttöpäällikölle.

Millaista osaamista etsimme?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin esimiestehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Omaat kokemusta ohjeistusten ja dokumenttien teosta. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista. Turvallisuus ja jatkuva parantaminen ovat sinulle sydämen asia. Esimiehenä olet innostava ja johdat organisaatiota omalla positiivisella sekä kannustavalla esimerkilläsi ja viet yhdessä sovitut asiat oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin.

Miksi Metsä?

Luomme kestävää kasvua uusiutuvasta puuraaka-aineesta. Metsä Fibren kasvu perustuu  edelläkävijyyteen, vastuullisuuteen ja erinomaiseen suorituskykyyn kaikessa toiminnassa. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Käyttöpäällikkö Jukka Kärki(p. 040 660 7656) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme. Jukan tavoitat parhaiten maanantaisin ja perjantaisin klo 12-15.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 12.12.2023 saakka. Menestystä hakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osastoinsinööri

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti