Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osastovastaava (30-37,5h/vko) K-Supermarket Lähde, Rajamäki

Hakuaika alkaa: 10.03.2023
Hakuaika päättyy: 26.03.2023

Haemme K-Supermarket Lähteeseen Rajamäelle iloista ja positiivista tekijää tuoreosastollemme. Osastosi voi olla kokemuksesi ja toiveesi mukaan leipä, hedelmä/vihannes, valmisruoka tai maito.

Haluatko olla mukana rakentamassa erinomaista ruokakauppaa?

Kauppamme on tavallista parempi ruokakauppa! Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parempi paikka tehdä ostoksia. Meille tarkeää on rakentaa asiakkaidemme näköinen kauppa, jossa valikoimalla on suuri merkitys. Haluamme tarjota alueen parasta palvelua ja ruokaosaamista, parhaita ja tuoreimpia raaka-aineita sekä huippuhyvää fiilistä - meillä kaupassakäynti on helppoutta, elämyksiä ja hyvää ruokaa. Meille tärkeää on laadukkaat tuotteet mutta myös lähellä tuotettu laadukas suomalainen ruoka ja suosimme pien- ja lähituottajien raaka-aineita ja tuotteita valikoimissamme.

Mitä toivomme sinulta tuleva työkaverimme?

Olet jo kokenut tai melko kokenut kaupan alan ammattilainen ja hallitset K-ryhmän järjestelmiä kuten Sap-tilausjärjestelmän ja erilaiset K-ryhmän myynnin, kannattavuuden ja valikoimahallinnan järjestelmät. Joustat tarvittaessa ja sinulle on tärkeää saada asiat tehtyä loppuun. Olet joukkuepelaaja ja kannustat muita. Pidät vaihtelevista päivistä mutta jaksat myös toteuttaa rutiininomaisia tehtäviä. Saat vapaat kädet toimia ja vastaat tuoreosaston myynnin kannattavasta kehittämisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Sinulla on jo mahdollisesti kokemusta vastuullisista tehtävistä kaupassa. Osaat tulkita raportteja ja ymmärrät kannattavan toiminnan edellytykset. Sinulla on silmää ja osaat rakentaa näyttäviä esillepanoja ja sinulla on jo mahdollisesti verkostoja valmiina tavarantoimittajien kanssa. Apunasi on kauppias, jonka kanssa pääset sparraamaan asioita.

Mitä tarjoamme sinulle tuleva työkaverimme?

Meillä saat rennon, rempseän ja palkitsevan työympäristön, mukavat työkaverit, kannustavan ilmapiirin, perehdytyksen, reilut talon edut sekä koko työyhteisön tuen. Meille henkilöstön hyvinvointi on ykkösjuttu. Meillä on reipas mutta iloinen tahti. Pääset näyttämään kyntesi ja halutessasi voit kouluttautua rautaiseksi kaupan alan ammattilaiseksi!

Tartu tilaisuuteen ja tule töihin moderniin ja hyvän fiiliksen ruokakauppaan!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset kysymykset kauppias Janille osoitteeseen [email protected]. Laita otsikoksi "Osastovastaava K-Supermarket Lähde". Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Työt voivat alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on tes+vastuulisä tai sopimuksen mukaan. Hakuaika tehtävään päättyy 26.3. Huomaathan, että paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy, joten toimi ripeästi.

Löydät meidät täältä www.k-supermarket.fi/lahde ja sosiaalisen median kanavista

www.facebook.com/ksmlahde

www.instagram.com/ksmlahde

www.tiktok.com/ksmlahde

"INTOHIMONA HELPOTTAA ASIAKKAIDEMME ELÄMÄÄ!"

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osastovastaava (30-37,5h/vko) K-Supermarket Lähde, Rajamäki

Kesko Oyj Kauppiaat
05200 Rajamäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti