Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

OSTAJA

Kehittämään remontti- ja rakennustarvikkeiden tuotekategoriaa

Puuilo Oyj on Suomen nopeimmin kasvava ja kannattavin diy- ja käyttötavaroita myyvä kauppaketju. Haemme asiakkaidemme remontti- ja rakennustarviketarpeet tuntevaa kategoriavastuullista ostajaa kehittämään valikoimaamme entistä kiinnostavammaksi.

Puuilo Oyj on pörssiyhtiö ja osakkeemme listataan Helsingin pörssin päälistalla. Laaja tuotevalikoimamme kattaa muun muassa rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä laajan valikoiman taloustavaroita. Olemme onnistuneesti palvelleet erityisesti omakotiasujia, remontoijia ja pienyrityksiä sekä lemmikinomistajia ja hevosharrastajia jo neljän vuosikymmenen ajan. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme 36 myymälässä sekä verkkokaupassa. Ensi vuonna avaamme viisi uutta myymälää. Voi siis sanoa, että meillä menee hyvin!

Puuilon ostajana kehität aktiivisesti valikoimiamme yhteistyössä myymälöiden ja tavarantoimittajiemme sekä oman tuonnin ostajien kanssa. Vastaat oman tuoteryhmäsi myynnin ja myyntikatteen kehityksestä sekä siihen liittyvästä varastosta ja huolehdit siitä että tuoteryhmäsi tuotteet ovat Puuilon markkinoinnissa hyvin esillä.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi. Olet luonteeltasi kaupannälkäinen, tuloshakuinen ja järjestelmällinen. Pärjäät hyvin numeroiden kanssa ja järjestelmien kanssa.  Excel on sinulle tuttu työkalu. Arvostamme kokemustasi oston tehtävistä ja menestyksellisestä tuoteryhmän johtamisesta, mutta taustasi voi olla myös myymäläkentästä. Sinulla on vahva kaupallinen näkemys sekä innostunut ja positiivinen asenne.

Harrastat mahdollisesti vapaa-aikanasi kaikenlaista nikkarointia ja tee se itse-projekteja, ja tunnet siten tuotevalikoimaamme entuudestaan. Motivoidut uusista haasteista ja toimit yhtiön etujen mukaisesti myös paineen alla. Ymmärrät, että työtehtävä ja kaupanalan sesonkivaihtelu vaativat ajoittaista venymistä ja joustamista. 

Me Puuilossa tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään kasvavaa ja vakavaraista vähittäiskauppaa Suomessa. Puuilon ostossa on motivoitunut ja aktiivinen tiimi, joka on kiinni asiakkaan arjessa. Byrokratiaa meillä ei ole, ja koko Puuilon porukka on yhdessä tekemässä asiakkaillemme onnistunutta kauppaa.

Teet hankintatiimin lisäksi yhteistyötä ostojohtajan kanssa, joka toimii myös esihenkilönäsi. Työpisteesi voi sijaita esimerkiksi Vantaalla, Turussa, Tampereella tai Oulussa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi viimeistään 7.12.2022 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17454. Liitä mukaan CV:si sekä vapaamuotoinen kuvaus osaamisestasi ja motivaatiostasi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864. Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse ([email protected]). Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Puuilo Oy on vuonna 1982 Kainuussa perustettu tarjoustavarataloketju. Yhtiön alkuaikoina kauppaa tehtiin kylien ja kaupunkien toreilla myymällä pienrautatavaraa asiakkaille suoraan kuudesta vanhasta linja-autosta, jotka kulkivat pitkin Suomea aina Lappia myöten. Vuosituhannen vaihteessa yhtiö aloitti myymäläverkoston rakentamisen ja linja-autokaupasta luovuttiin.

 

Tänä päivänä Puuilo on valtakunnallinen vähittäiskaupan toimija, käsittäen 36 tavarataloa Suomessa. Lisäksi yhtiöllä on verkkokauppa Suomessa ja Ruotsissa. Puuilon tuotevalikoima kattaa mm. rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä valikoiman taloustavaroita. Puuilon brändeihin kuuluvat mm. Tamforce, Einhell, Tomber ja Cameron.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti