Skip to main content

Ostoreskontranhoitaja / Elvera Oy / Mikkeli, Lappeenranta

Etsimme nyt Elvera Oy:lle uutta tekijää pääasiassa ostoreskontran tehtäviin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen joko Mikkeliin tai Lappeenrantaan. Etsimämme henkilö tulee osaksi Elveran yhtiöiden ostoreskontran tiimiä.

Ostoreskontranhoitajan tehtävä pitää sisällään laskujen tarkastuksen, tiliöinnin ja kierrätyksen, tarvittavat selvitykset sekä tietojen yhdistelyä eri järjestelmistä leikepöytäsiirtojen avulla. Tehtäväkokonaisuutta pystytään muokkaaman hieman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Elveran taloushallinnossa tukenasi tulee olemaan neljän hengen reskontratiimi sekä laskentapäällikkö, Business Controllerit, talouspäällikkö ja talousjohtaja. Yrityksen kirjanpito on ulkoistettu.

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta ostoreskontrasta tai muista taloushallinnon tehtävistä sekä hallitset kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen perusasiat. Olet myös oma-aloitteinen, tarkka ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Kirjanpidon tai taloushallinnon pohjakoulutus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi taloushallinnon tehtävissä mukavassa työyhteisössä ja vakaassa kasvu-uralla olevassa yhtiössä. Elveralla arkemme on arvojemme mukaista: Teemme töitä yhdessä, inhimillisesti, ammattiylpeydellä ja rohkeasti. Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei totisena! Voit valita, onko kotitoimistosi Elveran toimisto Mikkelissä, vai Lappeenrannassa ja sen lisäksi voit työskennellä osittain etänä.

Työsuhde solmitaan Elveran kanssa ja aloitusajankohta on elokuun alussa. Tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut: ePassin, työsuhdepyörän, laajan työterveyshuollon ja laajan terveysturvavakuutuksen.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Lähetä meille CV palkkatoiveesi kera 14.07.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten ilmoitus saatetaan poistaa jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Leppänen. Julian tavoitat numerosta +358 469227672 tai sähköpostitse [email protected]. Huomioithan, että tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostilla saapuvia

Hae paikkaa viimeistään 14.07.2024 20:59 mennessä.

Elvera Oy

Elvera Oy on Suomen suurimpia verkosto- ja infrapalvelualan toimijoita. Tehtävämme on yhdistää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja ja varmistaa toiminnan jatkuvuus myös häiriötilanteiden aikana – aina verkoston alkulähteiltä loppukäyttäjälle asti. Erotumme muista infrapalveluja tuottavista yhtiöistä ainutlaatuisen monipuolisen palvelutarjontamme, joustavien resurssiemme ja erinomaisen paikallisosaamisemme sekä vastuullisen ja reilun henkilöstökulttuurimme ansiosta. Konsernissamme työskentelee lähes 750 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 80 M€. Yrityksemme löydät osoitteesta www.elvera.fi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ostoreskontranhoitaja / Elvera Oy / Mikkeli, Lappeenranta

Barona Finance
Lappeenranta
Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti