Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pääsuunnittelija, Automation Systems

Oletko sinä automaatioratkaisujen asiantuntijamme, joka haluaa työskennellä ainutlaatuisten ja globaalien automaatiotoimitusprojektien sekä alan uusimman teknologian parissa? 

 

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

 

Etsimme nyt valmista pääsuunnittelijaa eri prosessialueiden automaatiotoimitusprojektiemme suunnitteluun. Tehtävässä johdat toimitusprojektin automaatio-osuutta yhteistyössä projektipäällikön kanssa koko projektin elinkaaren ajan. Vastuullasi on projektien tekninen toteutus ja kustannustehokkuus sekä toimitusten aikataulu. Olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä.

 

Odotuksemme sinulle

 

Insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto automaatiotekniikan alalta (tai vastaava) on hyvä pohja tähän tehtävään. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ValmetDNA-järjestelmästä ja automaatioprojekteista. Muu DCS- ja/tai PLC- ohjelmointiosaamisen katsotaan luonnollisesti eduksi. Eduksi katsotaan myös ymmärrys erilaisista väylätekniikoista, turva-automaatiosta ja eri teollisuuden alojen prosesseista.

 

Työn hyvä laatu on meille kunnia-asia. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti; siksi toivommekin sinun olevan omatoiminen joukkuepelaaja sekä työskentelytavaltasi systemaattinen. Sinulta löytyy tarvittaessa myös joustavuutta eivätkä hands-on tehtävätkään säikäytä sinua.

 

Toimintakenttämme on aidosti globaali ja osa työstä tehdään asiakkaan ympäristössä. Tämä tarkoittaa sitä, että tehtävä edellyttää myös valmiutta matkustaa ja mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa pidempiäkin aikoja asiakastyömailla. Tässä roolissa  tarvitset myös hyviä verkostoitumistaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista.

 

Tarjoamme

 

Saat loistavan työyhteisön lisäksi vaihtelevan ja monipuolisen tehtäväkentän; työ sisältää sopivassa suhteessa suunnittelua, testausta sekä käyttöönottoa asiakkaan työmailla. Tehtävässä pääset toimimaan alan uusimman teknologian parissa ja saat verkostoitua globaalisti alan huippuammattilaisten kanssa. Tulet osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Tuleva tiimisi tulee tukemaan sinua kasvupolussasi kohti vahvaa teknisen projektitiimin vetäjän roolia. Tämä rooli tarjoa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi motivoivassa ja innovatiivisessa työympäristössä.

 

Tehtävän sisällössä otamme huomioon aiemman kokemuksesi, vahvuutesi ja kiinnostuksenkohteesi prosessiautomaatiotekniikan alalla. Olemme sitoutuneita kouluttamaan sinusta alan huippuosaajan! Tarjoamme Tampereella tapahtuvan perehdytysjakson jälkeen mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös jossakin toisessa Valmetin toimipisteessä Suomessa.  

 

Tarjoamme myös erilaisia työsuhteeseen liittyviä etuja, kuten joustavan työajan, mahdollisuuden hybridityöskentelyyn, omat työterveyspalvelut sekä henkilöstörahaston edut. Valmetilla on käytössä oma palkitsemisjärjestelmä ja kaikki työntekijät kuuluvat sen piiriin.

 

Lisätietoja

 

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Annamme mielellämme lisätietoa tehtävästä.

 

 

Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja osaamisestasi lisää! Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 9.10.2022. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

 

 

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pääsuunnittelija, Automation Systems

46900 Inkeroinen
62100 Lapua
Oulu
Pori
Tampere
Vantaa
Järvenpää
73500 Juankoski
Imatra
Jyväskylä
27500 Kauttuan Kylä
Kemi
90440 Kempele
Kajaani
Kotka
Kouvola
Kuopio
Lappeenranta
21200 Raisio
Rauma
Valkeakoski
Pietarsaari
28400 Ulvila
42300 Jämsänkoski
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti