Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja, espanjan kieli, sijaisuus, Hiekkaharjun koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Hiekkaharjun koulu

Talkootie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2024 - 31.07.2025


Tervehdys Hiekkaharjun koulusta! 

Haemme Hiekkaharjun kouluun innostunutta ja aktiivista päätoimista tuntiopettajaa työskentelemään espanjan kielen opettajana Hiekkaharjun (8vvt) ja Länsimäen (11vvt) kouluissa.  

Hakemamme opettaja työskentelee A2- espanjan kielen opettajana kahdessa koulussa. Etsimämme opettaja on ammattitaitoinen ja vastuuntuntoinen koulujen kielten opetuksen kehittämisestä kiinnostunut moniosaaja. Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, verkosto-osaamista sekä kiinnostusta koulun toimintakulttuurin kehittämiseen.

Hiekkaharjun koulu tarjoaa valituksi tulleelle päätoimiselle espanjan tuntiopettajalle monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa on mahdollisuus nähdä neljän eri koulun toimintaa ja kehittää kielen oppimista kouluissa. Työssä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä yhteisuunnitteluun useassa eri koulussa. Tehtävään valittavan odotetaan olevan kokenut ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja lapsesta välittävä, lämmin työote. Työn tukena on tiimiorganisaatio ja kannustava työyhteisö.

Edellytämme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, verkosto-osaamista.

Hiekkaharjun koulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella noin 500 m etäisyydellä Hiekkaharjun asemasta ja noin 2 km etäisyydellä Tikkurilasta.

Länsimäen koulu | Vantaa 

Koulussamme Hiekkaharjussa opiskelee noin 600 oppilasta. Opettajia meillä on n. 40 ja koulunkäyntiavustajia 10. Koulussamme annetaan perusopetusta 1.- 6. vuosiluokille. Yleisopetusluokkien lisäksi Hiekkaharjun koulussa on erityisopetuksen pienryhmäluokkia  ja alueelliset etappiluokat sekä maahanmuuttajaoppilaiden valmistava luokka. Annamme laadukasta perusopetusta ja kasvatamme oppilaistamme itsetunnoltaan terveitä, itsenäisiä ja yhteistyökykyisiä sekä opiskeluun ja elämään myönteisesti asennoituvia nuoria.

Koulumme verkkosivut.

Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. 


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

rehtori

Halme Anna

0401863054

[email protected]


Tavoitettavissa ke 10.- pe 12.7. klo 12-14


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 24.07.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti