Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja, luokanopettaja, S1/S2, Itä-Hakkilan koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Itä-Hakkilan koulu

Koulutie 8, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2023 - 31.07.2024


Oletko suomen kielen (S2/S1) opettamisesta kiinnostunut luokanopettaja? Ovatko kielitietoiset toimintatavat sinulle tuttuja? Oletko vahva vastuunkantaja ja kykenet sekä yhteistyöhön että itsenäiseen työhön? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme  opetus- ja kasvatusalan ammattilainen.

Etsimme joukkoomme päätoimista tuntiopettajaa (luokanopettaja), jonka työnkuvaan kuuluu opettaa koulumme kielellistä tukea tarvitsevia oppilaita, kun kyseessä on mm. S2-haasteet. S2-resurssia koulussamme on 18h/vko, mutta opetustuntimäärä on sovittavissa 18-24h/vko, jolloin työ sisältää suomen kielen opettamisen lisäksi mahdollisesti muita 1-4-luokkien oppitunteja.  

Itä-Hakkilan koulu on vuosiluokilla 1 - 4 perusopetusta antava lähikoulu. Alue on rauhallista, metsäistä pientaloaluetta. Metsälenkille pääsee koulun lähistöltä. Itä-Hakkilan koulussa on n. 450 oppilasta sekä 32 opettajaa ja 8 koulunkäyntiavustajaa. Luokkia yhdellä luokka-asteella on 5-6. Meillä annetaan myös valmistavaa opetusta.

Itä-Hakkilan koulun toiminta-ajatus on kehittää oppilaan elämänhallintavalmiuksia tukemalla hänen kasvuaan ja oppimistaan yhteistyössä oppilaan huoltajien kanssa. Laadukas perusopetus on meille tärkeää. Tavoitteenamme on, että oppilas saa riittävät tiedot ja taidot pärjätäkseen tulevaisuuden yhteiskunnassa. Toteutamme monia tärkeitä esim. hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyviä asioita yhdessä. Aktiivinen oppilaskunnan hallitus järjestää tempauksia koko koululle ja ekoagentit huolehtivat ympäristön hyvinvointiin liittyvistä asioista. Välkkäritoiminta ja välituntivälinelainaamo luovat mielekästä toimintaa välitunneille. Koulukoirat ja lukumummot vierailevat koulussamme.


Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmänhallintataitoja, aktiivista työotetta sekä taitoa ja tahtoa toimia monenlaisten asioiden parissa. Opettaja kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta hän ei tee työtään yksin, vaan toimii yhteistyössä luokkatasojen opettajien, koulunkäyntiavustajien ja laaja-alaisten erityisopettajien kanssa.

Toivomme löytävämme joukkoomme nykyaikaisen oppimiskäsityksen omaksuneen opettajan, jolla on mielenkiintoa kehittää kouluamme oppimista ja hyvinvointia edistävässä hengessä yhdessä muun työyhteisön kanssa. Edellytämme kykyä ja halua vastuunkantoon ja opetukselliseen yhteistyöhön sekä joustavaa ja myönteistä suhtautumista muuttuviin kouluarjen tilanteisiin.  


Tutustu Itä-Hakkilan kouluun tästä.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

rehtori

Jokila Minna

040 480 9378

minna.jokila @vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9-15, pl. vko 14

vararehtori Heta Gustafsson, p. 040 167 6614

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 10.04.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Päätoiminen tuntiopettaja, luokanopettaja, S1/S2, Itä-Hakkilan koulu

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti