Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Päiväkodin johtaja, Askiston toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Askiston toimintayksikkö

Työsuhteen kesto: Vakituinen 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme Vantaan varhaiskasvatukseen päiväkodin johtajaa vakituiseen tehtävään Askiston toimintayksikköön. Askiston toimintayksikköön kuuluu kaksi päiväkotia; viisiryhmäinen Kimaran päiväkoti sekä kaksiryhmäinen Karhunpesän päiväkoti.

Vantaan varhaiskasvatuksessa kuulemme aidosti lapsia ja perheitä. Luotamme ja panostamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Painotamme yhteisohjautuvuutta ja arviointitietoon perustuvaa toiminnan kehittämistä. Kannustamme työntekijöitä rohkeaan kokeilukulttuuriin. Uudistamme myös varhaiskasvatuksen johtamista saavuttaaksemme laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteet ja parantaaksemme työmme vaikuttavuutta lasten ja perheiden elämässä.

Jos olet innovatiivinen ja uudistumiskykyinen johtamisen ammattilainen ja sinulla on vahvaa pedagogista ja hallinnollista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen sekä tietotekniset taidot, saatat olla oikea henkilö päiväkodin johtajan tehtävään Vantaalla.

Vantaan varhaiskasvatuksen päiväkodin johtajana osallistut palvelualueen strategian laatimiseen ja johdat strategian toteutumista omassa toimintayksikössäsi. Osallistut myös aktiivisesti varhaiskasvatuksen järjestämiseen ja kehittämiseen yhteistyössä palveluyksikön muiden päiväkodinjohtajien kanssa. Varmistat monialaisen yhteistyön toteutumisen omassa palveluyksikössäsi sekä kehität ja toteutat moniammatillista yhteistoimintaa eri yhteistyötahojen ja verkostojen kanssa.   

Päiväkodin johtajana saat vertaistukea esihenkilötiimistä sekä palveluyksikön laajennetusta johtoryhmästä. Esihenkilösi lisäksi koko organisaation asiantuntevat tukipalvelut ja varhaiskasvatuksen johto auttavat sinua toimimaan kaupungin ja varhaiskasvatuksen palvelualueen strategisten tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Saatamme käyttää rekrytointiprosessissa myös videohaastattelua.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimuksena 1.1.2030 alkaen on varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito. Ennen 31§:n voimaantuloa kelpoisuusvaatimuksina päiväkodinjohtajan tehtävään on kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään tai kelpoisuus varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävään ja kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito (74§). Lisäksi huomioidaan siirtymäsäännöksen (75 §) nojalla kelpoiset hakijat.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aiempaa työskentelyä varhaiskasvatuksessa ja varhaiskasvatuksen palvelujen hyvää tuntemusta.

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus- ja viestintä- sekä tietotekniset taidot, uudistumiskyvyn sekä valmentavan johtamistavan. Lisäksi eduksi luetaan kokemus päiväkodin johtajan työstä sekä työskentelystä monimuotoisessa ja –kulttuurisessa työyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3457,90
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55). 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa:

Varhaiskasvatuspäällikkö, Läntinen palveluyksikkö
Sanna Korpisalo
+358 40 508 4819
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Hakuaika päättyy: 03.04.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti