Skip to main content

Pakkaaja mattopesulaan

Haemme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen sitoutuvaa pakkaajaa / asiakaspalvelijaa.
Viiden Tähden Mattohuolto Oy

20 vuodessa olemme päässeet johtavaan asemaan valtakunnallisessa mattopesulakentässä. Jo perustamisvaiheessa varmistimme sen, että eurooppalainen matonpesun ammattitietous on käytettävissämme.

Jäsenyys Saksan Mattopesuliitossa on antanut mahdollisuuden alan koulutukseen ja tarvittavaa tietoa koneista ja tarvikkeista.

Yrityksemme tavoitteena on palvella vaativaakin asiakasta arvomattojen puhdistamisessa unohtamatta kuitenkaan muita mattotyyppejä. Ammattitaitoinen ja innostunut henkilökuntamme on sitoutunut työssään hyvään laatuun ja palveluun. Mattopesu on meille enemmän kuin maton pesua. Viiden Tähden Mattohuolto Oy sijaitsee Kuusankoskella, Lossikujalla. 

Odotamme sinulta:

- Hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeän innokasta työotetta 

- Ei allergioita

- Rautaisia asiakaspalvelutaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa (sekä kirjallinen että suullinen) 

- Hyvää työmoraalia ja motivaatiota 

- Sitoutuneisuutta 

- Eduksi katsotaan aiempi kokemus puhdistusalan/tekstiilihuollon töistä 

Työajat ovat maanantaista perjantaihin, kahdessa vuorossa: klo 6-14 ja 8-16.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä alkuperehdytyksellä. Työtehtävät pakkaajan roolissa ovat mattojen pakkaamista, mittaamista, asiakaspalvelua sekä muita pesulaan kuuluvia työtehtäviä. Otat myös vastaan asiakkaiden tilauksia ja varmistat että oikeat matot löytävät takaisin asiakkaan luo.

Palkkauksessa noudatamme tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta, aloituspalkka n.12€/h aiempi kokemus ja koulutus huomioiden.

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2023 oli 219 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pakkaaja mattopesulaan

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti