Skip to main content

Pakkaamotyöntekijä

Etsimme pakkaamotyöntekijää nimekkääseen elintarvikealan yritykseen!

Asiakasyrityksemme on monipuolinen kananmuna-alan yritys, jonka juuret ovat Munakunnan toiminnassa. Yrityksen tuotteet ovat olleet tuttu ja vastuullinen valinta suomalaisille kuluttajille jo vuodesta 1955. Tuotteet ovat aina häkittömiä ja ne tuotetaan aidoilla suomalaisilla perhetiloilla. Niiden lisäksi yritys valmistaa monipuolisesti erilaisia kananmunatuotteita esimerkiksi ammattikeittiöille ja teollisuuteen sekä tuotantolaitteistoja siipikarjantuotantoon kokonaispalveluna. 

Suomen tunnetuin kananmunabrändi kaipaa nyt lisävoimia tärkeään tehtävään jalostetahtaalle. Tervetuloa jalostetiimiin mukavaan porukkaan!

Työn kuvaus:

Työnkuvaasi tässä työssä kuuluu pääasiassa tuotannon pakkauspuolen työtehtävät. Työskentely-ympäristö on huoneenlämpöinen varastotila.

Työtä tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin. Viikonloput ovat vapaat. Työvuorot ovat usein valittavissa joko aamu- tai iltavuoroille. Vuorot ovat n. 4 tunnin pituisia. Aamuvuoro on klo 8-12 ja iltavuoro klo 16-20. Työ on keikkamuotoista ja sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle. 

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Piispanristillä hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten työpaikalle on mahdollista päästä myös julkista liikennettä käyttäen.

Odotamme:

Työhön valittavalla voi olla entuudestaan kokemusta vastaavista varastopuolen tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeämpää on reipas, ahkera ja pelkäämätön asenne työskentelyyn! Työ vaatii jonkin verran tarkkuutta ja huolellisuutta. Työhön valittavalta edellytetään kykyä työskennellä tarjottujen työaikojen mukaisesti.

Tarjoamme: 

  • arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alalla.
  • joustavuutta oman elämäntilanteesi mukaan.
  • kattavan perehdytyksen tehtäviin ja mukavan työyhteisön.
  • kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisen ja koulutuksen mukaan.
  • lakisääteisen työterveyshuollon yksityisellä palvelun tarjoajalla sekä myöhemmin vapaaehtoiset sairaudenhoidon palvelut.

Vuoden 2022 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja toimivasta viestinnästä ja tiedottamisesta. Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Henkilöstöliiga:

17-vuotias Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöalan osaajia sekä toimistotyön ja palvelualojen taitajia. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pakkaamotyöntekijä

Kaarina
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti