Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palkanlaskija, Go On Finland Oy

Etsimme Palkanlaskijaa Go On Finland Oy:lle Lahden yksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Go On Finland Oy on osa Go On Groupia. Go On Group on suomalainen ja voimakkaasti kasvava yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita. 

Go On Groupin palvelutarjontaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset, digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut sekä henkilöstö-, johtamis- ja asiakastutkimuspalvelut. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Henkilöstöpalveluita tarjoamme kaikille toimialoille 24 toimipisteen voimin. Go Onin toimipisteissä työskentelee tällä hetkellä n. 70 ja henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistuneessa Feelbackissä n. 50 toimihenkilöä. Vuonna 2021 Go On Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli n. 50M€. Go Onin kautta työllistyi eri toimialojen yritysten työtehtäviin yli 6000 työntekijää. Go On on volyymiltaan Suomen TOP 10 henkilöstöpalvelualan yhtiökokonaisuus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Palkanlaskijana sinun työtehtäväsi koostuvat monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä, laskutuksesta sekä muista avustavista taloushallinnon työtehtävistä. Työssäsi tulet käsittelemään useiden eri toimialojen palkkoja, joten eri työehtosopimusten tuntemus on sinulle eduksi. Me Go Onilla työllistämme vuosittain tuhansia työntekijöitä, joiden palkka-asiat hoidamme tarkasti ja vastuullisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mielellään aiempaa käytännön kokemusta palkanlaskennan tehtävistä. Arvostamme tietoteknistä osaamista erilaisten taloushallinnon järjestelmien osalta sekä valmiutta uuden oppimiseen. Käytössämme on LikeIt-järjestelmä, jonka käyttöön tarvittaessa opastamme. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut työntekijä. Arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta sekä kykyä toimimaan joskus tiukkojenkin aikataulujen mukaan - toivomme, että nämä asiat ovat sinullekin tärkeitä.

Tarjoamme sinulle:

  • erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi monipuolisten tehtäviemme parissa
  • pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa ketjussa
  • viihtyisät toimitilat aivan Lahden ydinkeskustassa
  • hyvän perehdytyksen, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti omalla vastuualueellasi
  • ammattitaitoisen ja sitoutuneen palkanlaskennan tiimimme tuen, jolta saa aina tarvittaessa apua
  • osittaisen etätyömahdollisuuden, josta voidaan sopia omien toiveidesi mukaan
  • kannustavan ilmapiirin ja hyvän tiimihengen
  • tiimin, jossa yhteyttä pidetään tiivisti myös etätyössä, lisäksi kokoonnumme yhdessä tiimin kesken toimistollemme työskentelemään vähintään kerran viikossa

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työsuhteen, jossa on joustavat työajat. Työt alkavat sopimuksen mukaan, toki toivomme, että uusi tiimiläinen pääsisi mahdollisimman pian aloittamaan meillä työskentelyn.

Mikäli tunnistit itsesi ja haluat mukaan Go Onin palkanlaskijatiimiimme, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, puh. 044 768 0860, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palkanlaskija, Go On Finland Oy

Päijät-Häme
Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti