Skip to main content

Palkkakoordinaattori, Onninen Hyvinkää

Hakuaika alkaa: 18.01.2023
Hakuaika päättyy: 05.02.2023

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa RT-kaupan logistiikkaan palkkakoordinaattoria työskentelemään Onnisen Hyvinkään jakelukeskukseen.

Keskeisenä tehtävänäsi on:
- Logistiikan palkkayhdyshenkilönä toimiminen (tuotantopalkkiojärjestelmän pääkäyttäjyys, tuotantopalkkioiden laskenta, esihenkilöiden tuki)
- Työajanseurantajärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen (leimausten valvonta ja korjaaminen, ylitöiden laskenta ja tuntiaineiston siirtäminen tuotantopalkkiojärjestelmään)
- Logistiikan muutoshankkeisiin osallistuminen työajanseurannan ja tuotantopalkkiolaskennan osalta
- Kulunvalvontatunnisteiden ylläpito ja hallinnointi
- Logistiikan tuotannon lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä logistiikan hr-osaston ja Tampereen hr-palvelukeskuksen kanssa

Odotamme Sinulta:
- 1-3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuva koulutus katsotaan eduksesi
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Analyyttista ja aktiivista työskentelyotetta sekä rohkeutta etsiä uusia ratkaisuja prosessien parantamiseksi
- Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Kokemus palkanlaskennasta ja Kaupan työehtosopimuksen tunteminen katsotaan eduksesi
- Kokemus projektityöskentelystä katsotaan eduksesi

Tarjoamme Sinulle:
- Runsaasti haasteita monipuolisten tehtävien parissa
- Kehittämismahdollisuuden itselle sekä työtehtävälle
- Näköalapaikan kaupan maailmaan
- Ison talon edut
- Onnisen uusi jakelukeskus valmistuu Hyvinkäälle vuonna 2025, mahdollisuus työskennellä osana ainutlaatuista varastohanketta

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannonohjauspäällikkö Matti Nurminen, puh 040 159 3208.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Onninen vaikuttavuus

Onninen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Onninen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Onninen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Onninen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palkkakoordinaattori, Onninen Hyvinkää

Onninen Oy
Hyvinkää
Vakituinen

Julkaistu 06.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti