Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palkkiorahastoasiantuntija

”Moderni palkitseminen on osa yrityskulttuuria, se on tasa-arvoista, oikeudenmukaista ja tukee työn merkityksellisyyttä. Palkitsemisen palveluiden tärkein tehtävä on tuottaa erilaisten yritysten tarpeisiin sopivia palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmiä, jotka johtavat sekä yritysten että työntekijöiden menestykseen.” – Kiisa Hulkko-Nyman, Liiketoimintajohtaja, Palkitsemispalvelut

Mandatum Palkitsemispalvelut-tiimi on yritysten ja yhteisöjen kokonaisvaltaiseen palkitsemisen laaja-alainen ammattilainen ja markkinoiden johtava palveluyritys henkilöstörahastoille. Autamme yrityksiä ja yhteisöjä laatimaan strategiaa ja tavoitteita toteuttavia palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmiä, jotka ovat tehokkaita työnantajalle sekä motivoivia henkilöstölle

Sinun roolisi

Työskentelet palkkiorahastojen hallinnointia sekä asiakaspalvelua ja neuvontaa hoitavassa tiimissä Mandatumin Palkitsemispalvelut-yksikössä. Tehtävänäsi rahastoasiantuntijana on huolehtia palkkiorahastojen vuosittaisen prosessin läpiviennistä, tuottaa tarpeen mukaan sihteeri- ja asiamiespalveluja ja henkilöstöinfoja rahastoille sekä tarjota neuvontaa rahaston jäsenille yhteistyössä asiakaspalvelutiimin kanssa.

Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä mm. asiakaspalvelumme, asiakaskirjanpidon, varainhoidon, palkitsemiskonsulttien sekä yritysmyynnin kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asiakasyhtiöiden henkilöstöhallinnon yhteyshenkilöt sekä palkkiorahastojen hallitusten yhteyshenkilöt. Lisäksi tehtävään kuuluu rahastojen viranomaisyhteistyö.

Onnistumisen edellytykset

Toivomme sinulta innokkuutta ja oma-aloitteisuutta, kykyä johtaa ja organisoida omaa työtäsi sekä kiinnostusta palkitsemista kohtaan. Olet todennäköisesti etsimämme henkilö, jos olet asiakaslähtöinen ja rohkea tiimipelaaja, jolla on positiivinen ja aktiivinen asenne etkä pelkää esiintymistä. Kannat vastuun omasta työstäsi ja työsi tuloksista.

Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi:

  • Aiempaa kokemusta asiakastyöstä
  • Soveltuvaa työkokemusta tai kaupallista koulutusta (esim. tradenomi, KTM)
  • Hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi
  • Numerotarkkuutta
  • Sujuvan Excelin käytön

Sinulle tarjoamme

  • Positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön sekä kannustavat ja rennot tiimikaverit
  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, jonka kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan
  • Tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa finanssialan yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2022 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • Työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavan hybridityön mallin
  • Monipuolisen palkitsemisen kokonaisuuden ja kattavat henkilöstöedut, kuten lounasedun ja liikunta- ja kulttuuriedun Epassissa, työsuhdepyörän, pysäköintimahdollisuuden tai työmatkaedun, laajennetun työterveyshuollon ja terveysvakuutuksen, joogaa ja kuntosalin toimistolla, sekä henkilöstöhinnat konserniyhtiöiden omista tuotteista ja palveluista.

Lisätietoja ja hakeminen

Tehtävä on 1,5 vuoden määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2023.

Hae tehtävään viimeistään tiistaina 30.5. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esihenkilö Emmi Loponen puh. +358 50 426 7684, keskiviikkona 17.5. klo 10–11 ja torstaina 25.5. klo 10–11.

Tutustu tyypillisen rekrytointiprosessimme vaiheisiin urasivuillamme.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti