Skip to main content

Palveluasiantuntija

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Kelan Yhteyskeskus on yli 400 asiakaspalvelun ammattilaisen työyhteisö. Toimimme viidellä eri paikkakunnalla ja hoidamme Kelan puhelinpalvelua valtakunnallisesti. Vuosittain hoidamme lähes 2 miljoonaa asiakaskontaktia.

Haemme Yhteyskeskukseen palveluasiantuntijoita vuorotteluvapaan sijaisuuksiin ajalle 1.5.-27.10 2023 ja 22.5.-21.11.2023. Työskentelypaikkakunta voi olla Joensuu tai Lieksa. Vuorotteluvapaan sijaisuuteen valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot, jotka voi selvittää TE -toimistosta.

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijä ja innokas oppija? Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta? Hienoa, niin mekin!

Työssäsi ohjaat ja neuvot kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa olevia Kelan asiakkaita puhelimitse. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa. Hyödynnät tiedonhakutaitojasi, kun käytät asiakkaiden neuvontaan erilaisia tietojärjestelmiä. Toimit tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin tilanteissa.

Tästä saat lisää tietoa puhelinpalvelussa työskentelystä: Kelan puhelinpalvelu - YouTube

Voit sopia tehtävään, jos sinulla on
soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto
kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä ja aitoa halua asiakaspalvelutyöhön
hyvät vuorovaikutustaidot
Paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja joustavuutta
hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
 
Työssä on eduksi, jos sinulla on sosiaalialan koulutus, kokemusta sosiaalialan tehtävistä sekä hyvä englannin kielen taito.
 
Tarjoamme sinulle:
perehdytyksen tehtäviin
Osaavan ja kannustavan työyhteisön tuen
merkityksellisen ja vastuullisen työn sosiaaliturvan ytimessä
puhelinpalvelun modernit työvälineet ja viihtyisän työympäristön
avoimen ja kehittyvän työyhteisön
kattavat työsuhde-edut

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta auttaa ihmisiä haastavissa elämäntilanteissa, tule meille töihin!

Työskentelet osana noin 12-14 henkilön tiimiä. Yhteyskeskuksen palveluaika on ma - pe klo 9-16, työvuoro voi sijoittua klo 7:45-17:00 väliin. Työpäivän pituus on 7t 15min.

Tehtävän palkka on alkaen 2 439 e/kk.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään mahdollisesti videohaastatteluna. Kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostitse. Voimme tehdä haastatteluita ja palkkauksia jo hakuaikana.

Kiinnostuitko?

Tutustu Kelaan työnantajana ja hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 30.3.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja antaa puhelimitse tiistaina 21.3. klo 9-10 ja maanantaina 27.3. klo 12-13 ryhmäpäällikkö Tiina Purmonen, p. 050 307 3905.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja antaa puhelimitse tiistaina 21.3. klo 9-10 ja maanantaina 27.3. klo 12-13 ryhmäpäällikkö Tiina Purmonen, p. 050 307 3905.
Työpaikan osoite: 80100 JOENSUU
Palkkaus: Alkaen 2 439 e/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 30.03.2023
Ilmoitus jätetty: 17.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11891171

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluasiantuntija

Joensuu
81700 Lieksa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti