Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluasiantuntija, Etuovi.com

Haemme Tampereen toimipisteellemme

PALVELUASIANTUNTIJAA

Työtehtävät Suomen johtavien brändien Etuovi.com, Vuokraovi.com ja KIVI-kiinteistönvälitysjärjestelmän parissa ovat monipuolisia, ja tarjoavat vaihtelevuutta sekä mielenkiintoisia haasteita. Energisessä ja hyvän yhteishengen omaavassa Asiakastuki-tiimissämme on nyt avoinna vakituinen työ.

Palveluasiantuntijana tarjoat monipuolisesti verkkopalveluiden käyttöneuvontaa, ratkot teknisiä ongelmia, esittelet palveluitamme asiakkaille, päivität sopimus- ja asiakastietoja sekä osallistut taloushallinnon avustaviin tehtäviin. Palvelemme kuluttaja- ja yritysasiakkaitamme niin sähköpostilla kuin puhelimitsekin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • muutaman vuoden kokemusta asiakastuki- tai vastaavista tehtävistä 
  • kaupallista tai teknisen alan koulutusta (esim. AMK) ja tahtoa kehittää jatkuvasti osaamistasi
  • paineensietokykyä, joustavuutta ja halua asiakkaan ilahduttamiseen
  • erinomaista kommunikaatio- ja vuorovaikutuskykyä suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Omaatko aiempia näyttöjä menestyksekkäästä asiakastyöstä ja ongelmanratkaisu on intohimosi? Jos yhdessä onnistuminen ja tekemisen meininki myös kuvaavat luonnettasi, olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kattavan perehdytyksen, mukavan tiimin, yhtiön henkilöstöedut ja näköalapaikan digimediatalon toimintaan. Työyhteisömme kulttuuri perustuu avoimeen keskusteluun, luottamukseen sekä vastuun antamiseen ja kantamiseen. Meillä on rento meininki, modernit työkalut sekä osaavat ja asiantuntevat kollegat. Työtä tehdään hybridinä eli niin viihtyisässä toimistossamme Tampereen ydinkeskustassa kuin etänäkin.

Kiinnostuitko? Innostuitko? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja täytä hakemus viimeistään 9.10.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse 010 665 3429 asiakastukipäällikkö Anne-Marie Rannalta.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja verojen maksamiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja jätteisiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluasiantuntija, Etuovi.com

Tampere
Pirkanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti