Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palveluasiantuntijoita, Yhteyskeskus, Jyväskylä

Yrityksen kuvaus:

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

Työn kuvaus:

Oletko asiakaspalveluhenkinen tekijä ja innokas oppija? Nautitko asiakkaiden auttamisesta ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta? Hienoa, niin mekin!

Haemme Yhteyskeskukseen Jyväskylään palveluasiantuntijoita vakituisiin ja eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävät alkavat marraskuussa.

Työssäsi ohjaat ja neuvot kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa olevia Kelan asiakkaita puhelimitse. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja Kelan kohtaamisissa. Hyödynnät tiedonhakutaitojasi, kun käytät asiakkaiden neuvontaan erilaisia tietojärjestelmiä. Toimit tavoitteellisesti, laadukkaasti ja tehokkaasti kiireisissäkin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen ja vastuullisen työn sosiaaliturvan ytimessä
- perehdytyksen tehtäviin
- osaavan ja kannustavan työyhteisön tuen
- puhelinpalvelun modernit työvälineet, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden etätyöhön
- avoimen ja kehittyvän työyhteisön

Odotamme, että sinulla on
- soveltuva, vähintään ammatillinen koulutus
- kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä ja aitoa halua asiakaspalvelutyöhön
- hyvät vuorovaikutustaidot
- oma-aloitteisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja joustavuutta
- hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Hyödyksi on myös, jos sinulla on sosiaalialan koulutus, kokemusta sosiaalialan tehtävistä ja hyvä englannin kielen taito.

Teemme yhteyskeskuksessa tärkeää asiakaspalvelutyötä. Hoidamme Kelan puhelinpalvelua valtakunnallisesti ja vuosittain lähes 2 miljoonaa asiakaskontaktia. Työskentelet 12-14 henkilön tiimissä. Puhelinpalvelun palveluaika on ma-pe 9-16, työvuoro voi sijoittua klo 8.00-16.15 väliin. Työpäivän pituus on 7 t 15 min. Kelassa esihenkilötyötä tehdään valmentaen, joten tiimin esihenkilö on tukenasi työn arjessa ja valmentaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Huolehdimme myös siitä, että saat hyvän perehdytyksen työhösi. Palkkasi on alkaen n. 2500 e/kk.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus ja katsotaan, voisimmeko me tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 20.9.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 8.9. klo 10-11 ja perjantaina 15.9. klo 10-11.30 ryhmäpäällikkö Tiina Purmonen p. 050 307 3905.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme sekä käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi voimme teettää valituista hakijoista turvallisuusselvityksen. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi.

Yhteystiedot: Kela Rekrytointipalvelut - +358206347792
Työpaikan osoite: Jyväskylä, FI, 40640 Jyväskylä
Palkkaus: Määritettävä
Työ alkaa: 01.11.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com...
Ilmoitus jätetty: 04.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e7e2a8ab-fd00-4a34-b52f-85e92fcc5006

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluasiantuntijoita, Yhteyskeskus, Jyväskylä

Jyväskylä
Keski-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 21.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti